MONOKOMEDIJA DOMNA VALIČA IN WELLNESS RAZVAJANJE V HOTELU DIANA 3*! - 51 % na 3-dnevno mega sproščanje za 2: 2x nočitev s polpenzionom + 2x vstopnica za monokomedijo Zapornik št. 3.2.3. + neomejeno kopanje v hotelskem bazenu s termalno vodo iz lastnega vrelca + svet savn in fitnes!

Čudovit oddih s številnimi možnostmi za šport in rekreacijo, zabavo in izlete v okolico ter zabavna monokomedija Zapornik št. 3.2.3. z Domnom Valičem, ki igra neprilagojenega posameznika.

Hotel Diana 3*, Prekmurje
Hotel Diana 3*, Prekmurje
Hotel Diana 3*, Prekmurje
Hotel Diana 3*, Prekmurje
Hotel Diana 3*, Prekmurje
159,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
328,00 €
-51%
Prihranek:
169,00 €
 
 

MONOKOMEDIJA DOMNA VALIČA IN WELLNESS RAZVAJANJE V HOTELU DIANA 3*
V hotelu Diana 15. 11. 2019 ob 19h organizirajo zabavno monokomedijo Zapornik št. 3.2.3. z Domnom Valičem, ki igra neprilagojenega posameznika.
Pripoved duhovito pelje čez otroštvo, najstniška leta in rano mladost, v kateri je deško dvorišče zamenjal s socialnimi uradi, diskoteke ter najstniško rajanje z zaporom. Tako izoblikuje svojstven čut za pravičnost, ki po potrebi opravičuje sredstva in življenski moto 'Mene, ne bo noben j*bal' s katerim se prebija in jadra čez vse mogoče in nemogoče avanture.
Kavarno bodo za ta dan spremenili v pravo malo gledališče. Po končani predstavi pa bodo za vas pripravili še pogostitev in druženje z zvezdo predstave Domnom Valičem.

Hotel Diana je mestni hotel, ki se nahaja sredi prekmurske ravnice, v središču Murske Sobote. Murska Sobota kljub mogočnim stoletnim hrastom in čudovitim starim zgradbam, ki govorijo o bogati zgodovini, šteje med mlada in energična mesta.

Hotel Diana ponuja ob udobnem bivanju v sodobno opremljenih sobah, še vrsto drugih storitev, ki naredijo bivanje še odličnejše. Predstavlja stičišče velikih poslovnih srečanj, družabnih dogodkov in turističnih potepanj s tradicionalno odlično hrano in številnimi možnostmi za šport in rekreacijo, zabavo in izlete v okolico.

Svojim gostom nudijo:

Wellness center "Nebeško polje"
, ki zajema bazen s termo-mineralno vodo, svet savn, fitnes center ter ponudbo masaž.

Poslovne prostore, ki zajema večnamenske prostore za kongrese, seminarje in druge poslovne ter družabne dogodke. Prostori sprejmejo do 550 oseb.

Bogato gostinsko ponudbo; bogastvo okusov. V restavracijah Diana in Sklejca svojim gostom ponujajo izbrano domačo, nacionalno in tudi mednarodno kuhinjo. V slaščičarni Diana s 40-letno tradicijo okusov pa svoje goste razvajajo s sladkimi dobrotami.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih z zajtrkom za 2 osebi v Boutique Hotelu Dobrna 4*

Sproščen termalni oddih v Termah Dobrna!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

POMLAD! Oddih s polpenzionom v depandansi Casa Rosa 4* v Portorožu s SPA-jem!

Depandansa se nahaja na vzpetini Sv. Lovrenca, v bližini plaže in je od centra oddaljena le nekaj minut hoje. Gostom je na voljo Metropol Pool Lounge in Metropol SPA z bazeni in savnami.