Več znanja! - 50 % na vadnico Znam za več, založbe Rokus Klett! Izbirate lahko med 7 različnimi vadnicami! Zbirka je namenjena izboljšanju učnega uspeha, pripravi na preizkuse, utrjevanju znanja ter lažjemu in hitrejšemu učenju!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Vadnica Znam za vec, založbe Rokus Klett
Vadnica Znam za vec, založbe Rokus Klett
Vadnica Znam za vec, založbe Rokus Klett
3,43€
    Kupi kupon
Vrednost:
6,85 €
-50%
Prihranek:
3,42 €
 
 

Zbirka Znam za več je namenjena izboljšanju učnega uspeha, pripravi na preizkuse, utrjevanju znanja ter lažjemu in hitrejšemu učenju.

Zgradba posameznih poglavij temelji na najsodobnejšem pristopu k samostojnemu učenju: novo snov predstavlja uvodno besedilo, sledijo nazorne razlage z napotki za hitro učenje in vaje z rešitvami, ki omogočajo učinkovito utrjevanje. Doseženi napredek pokaže točkovan preizkus na koncu vsakega poglavja.

NPZ slo 6+
Zbirka preizkusov za pripravo na nacionalno preverjanje znanja 

10 preizkusov • 24 besedil • 88 strani 

Reševanje preizkusov učencem pomaga utrjevati znanje slovenščine in jih čim bolje pripraviti na nacionalno preverjanje znanja na koncu 6. razreda. Preizkusi so zasnovani podobno kot na nacionalnem preverjanju znanja. Vsak preizkus je sestavljen iz dveh delov: v prvem delu so naloge, ki se navezujejo na neumetnostno izhodiščno besedilo, v drugem delu pa naloge, ki se navezujejo na umetnostno izhodiščno besedilo. Izhodiščna besedila so zbrana v posebnem snopiču, ki je priložen zbirki. 

V rešitvah na koncu zbirke lahko učenci preverijo pravilnost svojih odgovorov in si dodelijo ustrezno število točk, ki so predvidene za posamezno nalogo.

NPZ MAT 9+
Zbirka Znam za več je namenjena izboljšanju učnega uspeha, pripravi na preizkuse, utrjevanju znanja ter lažjemu in hitrejšemu učenju pri posameznih predmetih v osnovni šoli. Knjige 9+ pa so zasnovane posebej za pripravo na zaključno preverjanje znanja. 

Knjiga vsebuje 10 točkovanih preizkusov znanja iz matematike, ki so na las podobni tistim pravim “ekstercem”. Naloge zajemajo celotno snov osnovnošolske matematike, kot to predvideva katalog znanja za zaključno preverjanje znanja. Na koncu knjige so rešitve vseh nalog z natančno razdelanim točkovnikom, kjer lahko učenec sproti preverja svoje znanje in napredek.

Ponudba je del kategorij: Dom avto in vrt |

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Rezerviranih 19

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-55%
Rezerviranih 7

Lektoriranje besedila

Natančen in strokoven jezikovni pregled besedila ter odpravljanje pravopisnih, slovničnih in nenazadnje tudi tipkarskih napak!

-94%
Rezerviranih 10

Online tečaj nemščine, 6 mesecev

V tej ponudbi lahko izberete tudi 12-mesečni tečaj za 29 € ali 18-mesečni tečaj za 39 €!

-51%
Rezerviranih 9
NOVO

Kraljevska nega obraza (60 min) v Lepotnem centru Aloe vera

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!

-67%
Rezerviranih 3
-55%
Rezerviranih 3
NOVO

Globinsko čiščenje oblazinjenega pohištva

Kuponi so unovčljivi kar do 26. 4. 2021!