Varno na proge! - 50 % na vrhunski profesionalni servis smuči na strojih visokega razreda: zalivanje poškodovane drsne ploskve + brušenje oblog + brušenje robnikov + mazanje z vročim voskom, v Marjeti na Dravskem polju!

Servis se izvaja na ŠVICARSKIH STROJIH MONTANA, kar zagotavlja neprekosljivo kvaliteto servisa!

14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
30,00 €
-50%
Prihranek:
15,10 €
 
 

Za oskrbo svoje smučarske opreme, servis smuči in snowboardov se odpravite v Servis smuči Jani! Z veseljem vam bodo pomagali ter za vašo smučarsko opremo poskrbeli strokovno in pozorno, tako da boste z njo na snegu uživali še leta in leta. Njihovo vodilo je, da je stalna stranka zadovoljna stranka, zimske užitke na snegu pa cenijo prav tako kot vi, zato se svojemu delu posvetijo z vso resnostjo in s profesionalnim odnosom.

TEMELJNI KORAKI PRI SERVISIRANJU SMUČI ALI BOARDA

ČIŠČENJE
Vrhnja stran, obloga in robniki se očistijo in obrišejo, da se odstrani umazanija. Nato se pregledajo poškodbe na vaših smučeh ali boardu.

POPRAVILO OBLOGE
Po čiščenju se zapolnijo vse zareze, brazde in luknje s posebno plastiko za drsne obloge.

BRUŠENJE OBLOG
Celotna obloga se sedaj zbrusi na brusnem kamnu. Pri tem se naredijo drobne zarezice, obloga postane gladka in ravna. Potemtakem lahko obloga sprejme več voska in skupaj s strukturo tvori posebno fazo drsenja (nova struktura prepreči vsrkavanje in trenje med oblogo in snegom). Vaše smuči ali board bodo drsele bolje in hitreje, prehod z robnika na robnik je lažji. Poleg tega zahtevajo različne temperature in snežni pogoji različne vrste struktur – samo serviser pozna pravilno formulo.

BRUŠENJE ROBNIKOV
Glede na zmogljivost, ki jo pričakujete od vaše športne opreme večino robnikov smuči ali boardov “spustimo” med 0 in 2 stopinje: nastane neprekinjena ostra in gladka površina.

MAZANJE
Zadnji korak pri vsakem servisiranju je nanašanje vročega voska. Vroči vosek impregnira oblogo, ščiti pred poškodbami in izboljša drsne in vodljivostne lastnosti smuči ali boardov.

Servis se izvaja na vrhunskih švicarskih strojih MONTANA

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza z diamantim pilingom in pomladitveno ročno masažo!

Za sijoč in osvežen videz obraza!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Moško striženje v salonu Frizerstvo Weis

Čas za novo pričesko!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!