SUPER CENA za 2-dnevni paket za 2 osebi v design boutique hotelu SONČNA HIŠA™ v Banovcih: 1x nočitev z zajtrkom + sveže sadje v sobi + uporaba wellnessa in zunanjega masažnega bazena s kozarcem penine + izposoja koles + bon v vrednosti 10 € za masaže + parkiranje!

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi aranžmaji v design boutique hotelu SONČNA HIŠA™ - ne spreglejte jih med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Odlicen oddih v design boutique hotelu SONCNA HIŠA
Odlicen oddih v design boutique hotelu SONCNA HIŠA
Odlicen oddih v design boutique hotelu SONCNA HIŠA
Odlicen oddih v design boutique hotelu SONCNA HIŠA
Odlicen oddih v design boutique hotelu SONCNA HIŠA
135,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Sončna hiša, boutique hotel je oaza storitev, v kateri boste vedno znova občutili magično vznemirljivost bivanja.  

Sončna hiša skriva pet prostornih in okusno opremljenih luksuznih sob, v lepi podeželski vili, v osrčju pristnega naravnega bogastva Prlekije, kjer lahko gostimo največ 13 gostov hkrati in vam tako ponudimo še kako potrebno diskretnost in udobje. Ob prihodu v Sončno hišo se vam ne bo potrebno postaviti v vrsto in čakati na ključe vaše izbrane sobe. Takoj, ko boste vedoželjno odprli vhodna vrata, vas bo pričakalo osebje, vas prijazno pozdravilo in povabilo v hišo. Po dolgi vožnji se vam bo vsekakor prilegla dišeča skodelica kave, topel aromatični čaj, kozarec lokalnega vina ali okusni domači sok. Medtem, ko se boste privajali na idejo o prijetnem razvajanju, vam bomo na kratko predstavili vse posebnosti naše hiše, predstavili sproščujoča razvajanja, ki jih ponuja naš wellness, namignili na skrivnosti vašega izbranega paketa,  prisluhnili vašim pričakovanjem in željam, ter izdali vse zanimive kotičke, ki jih skrivata hiša in okolica.  
Brez skrbi, prijazno in ustrežljivo vam bomo vedno na dosegu roke, da ugodimo vsaki vaši še tako majhni in na videz nepomembni želji in vam pripravimo brezskrbno razvajanje. Skrbno bomo izbrali domače lokalne kulinarične posebnosti in pripravili zajtrk za bogove, ki bo zadovoljil še najbolj razvajene gurmane, kot tudi tiste z izbranim okusom, željnim zdrave in uravnotežene prehrane. Vi se lahko le prepustite našim izkušenim rokam, da vam pripravimo nepozabno uživanje »doma, če ravno daleč od doma«.

SONČNI WELLNESS  
Če imate radi savno, vas bo v neposredni bližini Sončne hiše, na vrtu razveselil tudi Wellness kotiček v katerem boste lahko poleg programov za dobro počutje uživali tudi v enkratnem panoramskem razgledu. Tako se boste lahko, denimo zvečer, sprostili ob masaži in se poslovili od še enega v vrsti nepozabnih in doživetij polnih dni.   
V našem Sončnem wellnessu vam bomo priporočili »crkljanje« v finski in BIO zeliščni savni. Po savnanju si boste lahko odpočili ob prijetni glasbi in okusnem čaju ter sadju v prijetnem prostoru za sproščanje ali pa se predali koristnim učinkom hidromasažnega bazena. Na vašo željo vas bodo naši izkušeni maserji z nebeškimi vonjavami in dotiki aromaterapevtskih masaž popeljali do popolne sprostitve in ravnovesja. Za dodatno nego vašega telesa v wellnessu smo za vas izbrali vrhunsko kozmetiko iz Provanse L'occitane.  
Dobrodošli tudi v naši čudoviti naravi, v osvežujočem vrtu, kjer bo vsak od vas našel svoje »mesto pod soncem«. Lahko se boste prepustili domišljiji, božajoči vodi v masažnem bazenu, sončnim žarkom ali ležanju pod milim nebom, v prijetni senci ali pa navsezadnje tudi branju zanimive knjige ob skodelici aromatičnega čaja, s katerim vam bomo postregli na ugodja polni terasi. Hja, če pa ste med tistimi, ki vam že ni pomoči, se lahko tudi v kakšnem drugem, bolj oddaljenem kotičku vrta, povežete z norim svetom in se zatopite v brskanje po internetu.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!