Učinkovita naravna metoda! - 55 % na japonski cosmo lifting - naravno pomlajevanje obraza, v Centru Lepota, Vitalnost & Mistika! Do manj vidnih gub ter bolj zdrave in sijoče kože na popolnoma naraven način!

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi paket 5 tretmajev japonskega cosmo liftinga za 105 €!

22,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-55%
Prihranek:
27,50 €
 
 

KAJ JE JAPONSKI COSMO LIFTING OBRAZA?
Japonski cosmo lifting obraza je nevro-senzorična metoda stimulacije mišic, ki se ročno izvaja na obrazu. Pri tem se uporabljajo izključno naravni proizvodi.
Z Japonskim cosmo liftingom obraz oblikujejo tako, da je z dvigom obraznega tkiva videti svež in sijoč, obrazne mišice se učvrstijo, gube so manj izrazite. S stimulacijo živčevja in akupunkturnih točk se uravnoveša tudi telesno in duševno zdravstveno stanje. Zdravje in lepota v enem torej, primerno tako za ženske kot za moške vseh starosti.
V procesu staranja je vse izrazitejše pomanjkanje vode v celicah. Ta učinek je še posebej opazen na koži obraza zaradi obilice žilic in živcev. Vse to ima veliko opraviti s konceptom tradicionalne kitajske medicine, ki pojmuje človeško telo kot mrežo kanalov, kjer harmoničen pretok energije zagotavlja zdravje in lepoto.
Pojav izraznih mišic lahko razumemo na dva načina: nastanejo kot izraz notranjega doživljanja in navad, lahko pa jih razumemo tudi kot čustvene brazgotine. Z japonskim cosmo liftingom obraza sprostijo notranje napetosti, kar lahko pojasni dobro počutje, ki nas prevzame ob tej terapiji. Z delovanjem na akupunkturne točke in refleksne cone obraza v kombinaciji z metodologijo japonskega liftinga obraza in limfne stimulacije, z japonskim cosmo liftingom obraza dosegajo izjemne rezultate glede videza celotnega obraza in hkrati izboljšajo zdravje kože ali telesne težave.
Tako je japonski cosmo lifting obraza odlična alternativa kirurškim posegom za pomlajevanje obraza, saj zagotavlja primerljivo trajne in kvalitetne rezultate brez stranskih učinkov. Z refleksnimi točkami delujejo tudi na celotni limfni sistem. S tem dosežemo učinek čiščenja (detox), izločanje toksinov iz telesa, hkrati pa tako dosežemo tudi čiščenje kože celega telesa, vključno kožo obraza, ki je del kože celega telesa. Ker je japonski cosmo lifting zelo sproščujoč tretma, prežene stres iz telesnih mišic prav tako tudi iz mišic obraza.
S tem dosežejo notranje ravnovesje, sprostitev in dobro počutje v celem telesu, kar se bo vedno izrazilo tudi na obrazu.

KATERE IZDELKE UPORABLJAJO ZA IZVAJANJE JAPONSKEGA COSMO LIFTINGA?
Pri izvajanju terapije uporabljajo seveda posebne prijeme, kateri so natančno določeni za izvajanje. Delajo po conah obraza na mišice in s tem spodbudijo mišice na obrazu, da postanejo bolj prožne in gibčne. Prav tako pritiskajo na meridiane in s tem krepijo tudi notranje organe.
Se pravi, da v eni terapiji prejmete čvrstost obraznih mišic in krepitev oziroma zdravljenje telesa. Pri izvajanju terapije pa seveda uporabljajo tudi posebno deviško hladno stiskano šipkovo olje, ki ga je razvila avtorica metode Lone Sorensen. Za pridelavo šipkovega olja se ne uporabljajo topila, pri ekstraciji je sedimentirano, ni kemično rafinirano in za antioksidacijo se uporabljajo naravni tokoferoli. Ta olja so bistvena, ko gre za nujne sestavine za sintezo prostoglandinov generiranje celic, rast in druge telesne in biokemične procese, ki jih povezujemo z regeneracijo tkiv. To so med drugim razlogi, zakaj s šipkovim oljem dosegajo tako dobre rezultate pri zgoraj omenjeni uporabi.
Šipkovo olje se uporablja v kozmetiki in dermatologiji za izdelavno krem za obraz in telo, losjone, zdravljenje kapilar. Zaradi velike vpojne moči se šipkovo olje uporablja neposredno na koži. Prednosti olja so:
- preprečuje dehidraciijo
- preprečuje prezgodnje staranje kože
- zmanjšuje učinek staranja zaradi sončnih žarkov
Šipkovo olje vsebuje tudi veliko vitamina C ter drugih mineralov in vitaminov.
Seveda pa tudi ob koncu terapije uporabljajo mineralne maske za kožo, ki blagodejno vplivajo na kožo. Z uporabo maske koža asorbira snovi in minerale ter jih prenese v telo.

KOLIKO TERAPIJ JE POTREBNO ZA OPTIMALEN UČINEK JAPONSKEGA COSMO LIFTINGA?
Število terapij je odvisno od stanja kože in stanja telesa osebe, ki prihaja na terapijo. Za resnično pomlajen in učinkovit videz se priporoča od 8-12 terapij. Potrebno je pa poudariti, da je učinek viden na obrazu in počutju osebe že po prvi terapiji.
Po končanih vseh predpisanih terapij je učinek takšen, kot bi si naredili kirurški lifting, vendar je potrebno poudariti, da je to povsem naravna metoda, torej veliko bolj zdrava in koristna za celotno telo kot kirurški poseg, ki lahko pusti tudi posledice na vašem obrazu.

KAKO DOLGO JE VIDEN UČINEK JAPONSKEGA COSMO LIFTINGA PO TERAPIJAH?
Učinek delovanja japonskega cosmo liftinga je podoben kot pri kirurških posegih (npr. botox). Trajanje učinka pomlajevanja je od 7. do 9. mesecev po terapijah. Po tem času je priporočljivo ponovno obiskati terapevta in narediti nekaj ponovitvenih terapij, saj se tem učinek terapije podaljša.

Lilijana Holy Vetačnik je ena prvih nosilk certifikata terapevta za japonski cosmo lifting v Sloveniji. Učila se je pri svetovno znani refleksoterapevtki Lone Sorensen, ki je tudi avtorica te metode, ki jo v svetu že s pridom uporabljajo tudi znane osebe.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Tretma dermaplaninga v salonu Lanovia kozmetika

Zelo priljubljena nega med manekenkami in igralkami!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Žalec, Slovenija

Klasična masažo telesa v salonu Sprostilni kotiček

Podarite telesu blagodejno sproščanje!

-55%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Tretma oblikovanja telesa z IPULSE LASERJEM

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!