Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

45-minutna masaža po izbiri MY WISH v salonu Presslight

Masaža, prilagojena vašim potrebam in željam!

Super cena
Oseb: 1
Maribor, Slovenija

Popolna sprostitev, regeneracija in razstrupljanje telesa s 3v1 masažnim paketom

Privoščite si popolno sprostitev, regeneracijo in razstrupljanje telesa s "3 v 1" masažnim paketom!

Občutek ugodja in miru! - 50 % na 3x lasersko terapijo za ZMANJŠEVANJE STRESA + GRATIS: terapija z barvno svetlobo in masaža glave ter vratu!

Z lasersko stimulacijo akupunkturnih točk dosežejo pri ljudeh, ki so izpostavljeni stresu sprostitev, upočasnijo srčni utrip, znižajo krvni pritisk, zmanjšajo stres, dosežejo povečanje energije!

59,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
120,00 €
-50%
Prihranek:
60,01 €
 
 

LASERSKA TERAPIJA ZA ZMANJŠEVANJE STRESA - učinkovito in varno orodje za zmanjševanje stresa!

Z lasersko stimulacijo akupunkturnih točk dosežemo pri ljudeh, ki so izpostavljeni stresu, sprostitev, upočasnimo srčni utrip, znižamo krvni pritisk, zmanjšamo stres, dosežemo povečanje energije in s tem regeneracijo tkiv.

Z laser terapijo lahko zmanjšamo ali celo izničimo anksiozno-depresivna stanja, ki so včasih tako huda, da človek ne more opravljati vsakodnevnih opravil, in ga blokirajo na vseh področjih življenja. Dosežemo lahko stanje globoke umirjenosti in na novo pridobljene samozavesti in zaupanja v proces življenja. Je odlična zamenjava uspavalnim tabletam, pomirjevalom in antidepresivom, zdravi tudi stranske učinke in odvisnosti od zdravil, pri tistih, ki jih že jemljejo in bi jih radi opustili.

Laserska terapija vam ne bo rešila težav, ki jih imate v življenju, dala pa vam bo občutek ugodja in miru, ter moči, da se boste lahko soočili z vsemi izzivi, ki vam bodo prišle na pot. Terapevt vam bo s stimulacijo akupunkturnih točk uravnovesil energetski primanjkljaj v telesu in s tem povzročil samozdravljenje in harmonijo, ki vam bo pomagala ponovno najti sebe.

Nervoza in frustracije se najpogosteje nalagajo na ramenih, vratu, sončnem pletežu in bokih, ki jih občutimo kot bolečine, zategnjenost in razna druga neugodja. Napetost v vratu pogosto povezujemo z jezo, mišično pa z iritacijami in potlačenimi frustracijami. Če vsa ta negativna čustva tlačimo namesto, da bi jih izrazili in sprostili, ustvarimo blokado v grleni čakri, s tem se pretok energije ustavi in pojavijo se bolečine ter napetost v vratu.

Laser terapija pomaga odstraniti negativna čustvena stanja, ki so vzrok za neravnovesja na veh nivojih človeka in njegovega življenja, in lahko vodijo v škodljive razvade, denimo, kajenje, poseganje po alkoholu in prenajedanju. Ko v telesu vlada harmonija, močno upade tudi želja po nevarnih nadomestkih in zdi se, da z lahkoto sprejmemo vse izzive, ki nam jih življenje prinese na pot.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Nega obraza z diamantim pilingom in pomladitveno ročno masažo!

Za sijoč in osvežen videz obraza!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Moško striženje v salonu Frizerstvo Weis

Čas za novo pričesko!

-50%
Oseb: 1
NOVO Središče ob Dravi, Slovenija

Ogled oljarne Jeruzalem SAT z degustacijo

Pravo kulinarično doživetje!