Vrhunski tretma! - 53 % na 90-minutno popolno nego obraza, vratu in dekolteja: diamantni piling + nanos seruma in ultrazvok + maska za obraz + pomlajevanje obraza z lasersko biofotomodulacijo, v salonu Aestetika in zdravje!

Za pomlajeno in elastično kožo!

Popolna nega obraza, vratu in dekolteja (90 min)
Popolna nega obraza, vratu in dekolteja (90 min)
34,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
75,00 €
-53%
Prihranek:
40,10 €
 
 

Diamantni piling je postopek neinvazivnega glajenja kože, ki združuje sočasno čiščenje in luščenje kože, odstranjevanje ogrcev in globinsko vlaženje. Koža se tako obnovi, regenerira in pomladi. Postopek je primeren za vse tipe kože.

Posebej priporočljiv je pri negi: starajoče se kože (hiperpigmentacije, drobne gubice, starostne pege); utrujene in izsušene kože; poškodovane kože od sonca; mastne kože z razširjenimi porami; k aknam nagnjene kože; različnih vrstah brazgotin.

Najboljši učinek lahko doseže pri glajenju drobnih gubic, izboljšanju napetosti izsušene kože in odpravljanju pigmentnih sprememb. Prav tako je diamantni piling zelo uspešen pri mastni koži, nagnjeni k aknam. Po pilingu je koža pomlajena, koža je bolj elastična, izboljša se tonus in se zmanjšajo površinske gubice.

Svetlobna terapija ali fotobiomodulacija se izvaja s svetlobnim stimulatorjem, ki seva svetlobo v rdečem in blizu infrardečega spektra. Sevanje ima majhno gostoto moči in to je dovolj, da vzpodbudi foto-kemične procese, ki so potrebni za normalno delovanje celičnih procesov v organizmu. Na celice deluje preko svetlobnega žarka svetlobne diode (light emitting diod). Fotobiomudulacija je torej način, s katerim uravnavamo celične procese s pomočjo natančno določenih svetlobnih režimov režimov. Fantastične rezultate dosegamo pri topljenju celulita, pri protibolečinskih tretmajih (bolečine v hrbtenici), lajšanju težav pri revmatizmu, nevropatiji (diabetični), herpesih (tudi zoster), pomlajevanju kože (vzpodbuja tvorbo kolagena), pri saniranju glivic in virusnih bradavicah.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Oseb: 1
Lesce, Slovenija

Vstopnica za edinstveni DINO PARK BLED

Za otroke do 3. leta je vstop prost! Več o Dino Parku si lahko ogledate na njihovi spletni strani www.dinopark.si Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vstopnica za obisk mesta v malem - Minicity Ljubljana

Kreativno preživljanje prostega časa!

-50%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Klasična pedikura v salonu Lanovia kozmetika

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-52%
Oseb: 1
NOVO Celje, Slovenija

Paket za preoblikovanje telesa z učinkovitimi tretmaji!

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!