- 50 % na enodnevni adventni izlet ob Vrbskem jezeru z obiskom Beljaka, Vrbe in Celovca + darilo vstopnica za koncert! Plačajte 18 € za praznični izlet in ogled koncerta, v vrednosti 36 €. Odhodi: nedelja 15.12. ,petek 20.12., sobota 21.12., nedelja 22.12. Vsi odhodi so zagotovljeni!

Ponudba vsebuje: prevoz (iz Ljubljane, Maribora in Celja) + zunanji ogledi po programu + vodstvo in organizacija + sladko presenečenje + darilo: vstopnica za koncert Najlepše melodije Dalmacije (16. 2. 2014 v Celju).

Avstrija, Vrbsko jezero: adventni izlet in ogled mest!
Avstrija, Vrbsko jezero: adventni izlet in ogled mest!
Avstrija, Vrbsko jezero: adventni izlet in ogled mest!
18,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
36,00 €
-50%
Prihranek:
18,00 €
 
 

Pri sosedih v Avstriji je že popolno predbožično vzdušje! Da bi okusili kanček adventa, pa vam ni treba vse do Dunaja ali Salzburga. Obiskali boste tri čudovita mesta - Celovec, Vrbo in Beljak ter se prepustili čaru predbožičnega časa, ko vsako po svoje skuša z okrasitvijo, programom in sejemsko ponudbo kar najbolj pritegniti številne obiskovalce.

Koroško glavno mesto Celovec je kraj srečevanja preteklosti in sedanjosti. Je mesto burne zgodovine in svetle sedanjosti. Nekaj malega o zgodovini boste spoznali in se sprehodili z vodnikom ter ogledali mestno hišo, zmajev vodnjak, hišo pri zlati gosi, prvo avstrijsko peš cono ..., potem pa se boste prepustili predprazničnemu utripu božičnega sejma.
Malce drugače je v Beljaku, kjer vam v praznično okrašenem mestu številne stojnice ponujajo izključno domače proizvode. Eno od njih od njih je beljaško kuhano vino – pripravljeno in točeno po starem skrivnem receptu. Na žalost vam ga ne bodo izdali, pa naj vam bo še tako všeč. Drugače je s punčem, prav tako njihovo staro praznično pijačo. Če ne pijete alkohola, vam bodo ponudili otroškega. Ni isto, ampak prispeva k prazničnemu razpoloženju. In če prištejemo še vse prazničnevonjave po cimetu, pomarančah in vanilji ter toplino tisočerih lučk, ni vrag, da se ne bi imeli lepo!

In ko se bo na zemljo počasi začela spuščati tema, se bo na gladini jezera v Vrbi spet prižgal adventni venček z 60.000 lučkami, očarali vas bodo sijoči angelčki in zvezdice, božične vonjave pa vas bodo spet popeljale med romantične stojnice z regionalnimi ročnimi umetninami in specialitetami. Kot povsod pa je tudi tu pripravljen bogat spremljajoči program. Če boste želeli, se boste lahko zapeljali tudi z romantično ladjico Lucija po jezeru.
Več božičnih izletov z agencijo Ojla na www.bozicni-izleti.si.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

Univerzalni organizator za pokrovke in posode

Za učinkovito organiziranje različnh kuhinjskih dodatkov!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Cyber Print Shop: izdelava 50 fotografij

Shranite čudovite spomine! Odlična ideja za darilo!

-56%

Vodoodporna podloga Mat4Beach za plažo ali kampiranje

Primerna za različne površine in za vse vremenske razmere!

Super cena
NOVO

Obnovljen 24-palčni računalniški LED monitor Lenovo ThinkVision T24v-10

Briljantna, kontrastna in očem prijazna slika na 24 palcih vidne površine!

-70%
NOVO

Prenosni likalnik za lase – Lazyhair

Prevzemite nadzor nad svojimi lasmi s prenosnim likalnikom za lase!

-75%
NOVO

Zunanja ali notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!