Gremo se kopat v največji vodni park na slovenski obali! - 50 % na celodnevno karto za Aquapark Žusterna, 1.200 m² površin notranjih in zunanjih bazenov z morsko in sladko vodo! S klikom na Izberi ponudbo izberite: A. odraslo celodnevno karto za 9,25 €; B. otroško celodnevno karto za 6,75

Ponudba vsebuje: otroško (od 4 do 13,99 let) celodnevno karto za Aquapark Žusterna.

Celodnevna karta za otroke za AquaPark Žusterna!
Celodnevna karta za otroke za AquaPark Žusterna!
Celodnevna karta za otroke za AquaPark Žusterna!
6,75€
    Kupi kupon
Vrednost:
13,50 €
-50%
Prihranek:
6,75 €
 
 
Ponudba zaključena

Dobrodošli v največji vodni park na slovenski obali!
Vse do 31. 1. 2014 vas pričakuje bazenski kompleks Aquapark Hotela Žusterna s pestro izbiro vodnih užitkov na 1.200 m² površin notranjih in zunanjih bazenov z morsko in sladko vodo.

Razvajajte se v zunanjih bazenih vodnega parka Aquapark Žusterna s čudovitim pogledom na morje in staro mesto jedro Kopra. Zaplavajte v bazenu z valovi. Medtem ko najmlajši uživajo v otroškem bazenu z igrali, se sproščajte v masažnem bazenu s podvodnimi masažami.
Vse dni v letu vas prijetno greje voda v bazenu s toboganom ter v bazenu s podvodnimi masažami in tremi whirlpooli. Tudi v pokritem delu Aquaparka je poskrbljeno za otroke, ki se lahko predajajo igri v bazenu z igrali. Rekreativcem je namenjen športni bazen z ogrevano slano vodo.

V Aquaparku Žusterna je poskrbljeno tudi za odlično gostinsko ponudbo.
Pričakujejo vas v okrepčevalnicah in samopostrežni restavraciji. Po prijetnem dnevu v Aquaparku vas vabijo v hotelsko restavraciji s teraso. Preizkusite raznovrstno kulinarično ponudbo, posladkajte se s sladoledom in sladicami iz domače slaščičarne. Ljubiteljem italijanske kuhinje priporočajo obisk restavracije La Storia v Hotelu Koper.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
9 lokacij, Slovenija

Tečaj za izpit za čoln, z izpitnimi vprašanji in odgovori

Optimalni 16-urni tečaj vključuje: predavanja in praktične vaje s primeri iz prakse ter 2 priročnika, eden s snovjo in drugi z več kot 420 izpitnimi vprašanji z odgovori. Tečaj zagotavlja optimalno pripravo na izpit za čoln! Tečaj lahko opravljate v najmanj 9 mestih po vsej Sloveniji.

-67%
Oseb: 1
NOVO Nova Gorica, Slovenija

Anti-aging paket tretmajev v salonu Spa & Beauty Tea

Naravna regeneracija in pomlajevanje kože na obrazu! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Poreč, Hrvaška

Uporaba žičnic za wakeboardanje ali smučanje na vodi pri The Ski Lift Poreč!

Unovčljivo vse dni v tednu, tudi med vikendi in prazniki!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Poreč, Hrvaška

Odrasla vstopnica za Akvarij & Terarij Poreč

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge vstopnice, preverite med dodatnimi možnostmi!