- 50 % na prehransko dopolnilo Premium Glukozamin Regenasure (120 kapsul)! Plačajte 9,95 € in poskrbite za zdravje in gibljivost vaših sklepov, v vrednosti 19,90 €.

Ponudba vsebuje: prehransko dopolnilo Premium Glukozamin Regenasure (120 kapsul). Količina zadostuje za 2 meseca vsakodnevne uporabe, poštnina je brezplačna.

9,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,90 €
-50%
Prihranek:
9,95 €
 
 

Glukozamin strokovnjaki priporočajo vsem rekreativnim in profesionalnim športnikom, ki med vadbo obremenjujejo sklepe ter starejšim, saj se z leti proizvodnja lastnega glukozamina v sklepih zmanjšuje. Namenjen je tudi ostalim, ki čutijo potrebo, da poskrbijo za svoje sklepe. Glukozamin je molekula, naravno proizvedena v človeškem telesu preko celičnega metabolizma in je pomembna sestavina sklepnih tkiv. Pripisujejo mu učinke za zdravje kolen, za gladko delovanje sklepov, kosti tetiv in ligamentov. Pomaga ohranjati hrustanec in deluje kot mazivo v sklepih.

Premium Glukozamin vsebuje 120 kapsul najkvalitetnejšega glukozamina, ameriškega porekla, registriranega pod blagovno znamko Regenasure®. Vsaka kapsula vsebuje 300 mg čistega glukozamina, priporočena dnevna količina pa sta 2 kapsuli. Proizvajalec surovine je priznano ameriško podjetje Cargill s sedežom v Iowa. Inovativna tehnologija proizvodnje Regenasure je bila večkrat patentirana in nagrajena v ZDA. Glukozamin je vrhunske kvalitete. Opravljenih je bilo več kot 30 kliničnih študij v povezavi z zdravjem sklepov. Kapsule so tako pridobile dovoljenje s strani Javne agencije Republike Slovenije za zdravila in medicinske pripomočke.
Prednosti uživanja glukozamina:
- ohranja fleksibilnost in gibljivost sklepov,
– potreben za strukturo hrustanca,
– pomaga ohranjati zdravje kosti, ligamentov, tetiv in drugih vezivnih tkiv,
– blaži bolečino pri sklepnih vnetjih,
– mazivo za sklepe.

S samo dvema kapsuloma na dan zaužijte 600 mg čistega glukozamina Regenasure in oskrbite svoje sklepe s to pomembno snovjo. Zaužijte ju s kozarcem vode ali soka. V primeru pojava kakršnihkoli neželenih učinkov, prenehajte z uporabo izdelka. Izdelek ni namenjen preprečevanju in zdravljenju bolezni.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Sanjska hiša za vašo punčko z LED osvetlitvijo

Vila je opremljena s številnim pohištvom, ki vaši omogoča neprestano oblikovanje novih interierjev!

Super cena
-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-50%
NOVO

Komplet kondomov Durex London (30 kosov)

Zanesljivi kondomi priznane blagovne znamke! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi drugo opcijo, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
NOVO

336-delni set kock za sestavljanje proge za spuščanje žogic

Primerno za otroke od 3. leta dalje! Za izboljšanje ročnih spretnosti, ustvarjalnost, raziskovalne sposobnosti, koordinacijo rok in oči in razlikovanje barv!

-50%
NOVO

Pripomoček za vihanje trepalnic s pomočjo toplote

Preprosta, varna in enostavna uporaba, ki se segreje na popolno temperaturo za nežno privihanost trepalnic!