Prebudite telo in duha z jogo! - 50 % na mesečno karto (4 obiski, 1x tedensko) za vinyasa flow jogo v studiu Dancing Buddha! Celostna vadba za vaš organizem!

V tej ponudbi lahko izberete tudi mesečno karto (8 obiskov) za vinyasa flow jogo za 29,90 €!

Mesecna karta za vinyasa flow jogo (4 obiski)
Mesecna karta za vinyasa flow jogo (4 obiski)
19,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-50%
Prihranek:
20,10 €
 
 

Vinyasa Flow joga
V Dancing Buddhi največ poudarka namenjajo vinyasa jogi. Bolj atletski tip joge, kateri izvira iz Ashtanga vinyasa joge (Ashtanga pomeni 8 stopenjska) imenovane tudi Raja ali kraljeva joga. 

Vinyasa v sanskrtu pomeni »gibati se na poseben način«. Tako da vinyasa joga temelji sinhronizaciji giba z dihom, po načelu en gib-en dih. Predstavlja bolj dinamičen tip joge z dinamičnimi prehodi med asanami in povezovanju telesnih položaje z vinyasami. Z vinyasa jogo dodobra ogrejemo telo, pospešimo srčni utrip, aktiviramo mišice, tako da so napredovanja v globoke položaje in raztege varna in učinkovita. Enakomerno vpliva na moč in prožnost telesa ter nudi celostno vadbo celotnemu organizmu.

Vadba je primerna tako za začetnike, kot za bolj izkušene jogiste. Zavedajo se, da je vsako telo unikatno. Tako po anatomskih različicah, kot po sami zgodovini telesa kar se tiče poškodb, bolečin in omejitev gibanja. Prav zato je vsaka asana razložena in prikazana v različnih težavnostnih.

Razlaga pojmov, ki jih boste zasledili med naravnavami:
- ASANA: telesni položaj
- PRANAYAMA: dihalne tehnike
- UJJAYI DIH: kontroliran dih skozi nos, ob katerem imamo rahlo priprto grlo
- BANDHA: energetska zapora ustvarjena z kontrakcijo mišic

Studio Dancing Buddha se nahaja v osrčju narave, na hipodromu v Stožicah. V samem središču Ljubljane, pa vendar odmaknjen od gneče, avtomobilskega vrveža in betona, kjer vam zagotavljajo prosta, brezplačna parkirna mesta ter s tem prihranek časa in stresa z iskanjem le tega.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Pregled kožnih znamenj z dermatoskopom

Poskrbite za svoje zdravje!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Polnjenje avto klimatske naprave

Poskrbite za brezhibno delovanje klimatske naprave še pred poletjem in ne zamudite odlične priložnosti!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!