- 50 % na komplet 2 hlač za oblikovanje postave California Beauty! Plačajte 14,90 € za enostavno oblikovanje postave brez hujšanja, v vrednosti 29,90 €.

Ponudba vsebuje: komplet 2 hlač za oblikovanje postave California Beauty (1x bež, 1x črna barva). Izbirate lahko med 4 velikostmi: M, L, XL ali XXL. Poštnina je brezplačna.

Hlace za oblikovanje postave
Hlace za oblikovanje postave
14,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
29,90 €
-50%
Prihranek:
15,00 €
 
 

Oblikujte postavo brez hujšanja in zablestite v vaši novi večerni toaleti! Skrijte nadležne kilograme v hlačkah California Beauty.

Dovolj je ohlapnih oblačil, kljub temu, da so udobna, vas morda naredijo še močnejše postave. Zakaj ne bi s pomočjo hlačk za oblikovanje telesa poudarili vaše ženskosti in pritegnili številnih pogledov! Hlačke California Beauty čarobno prikrijejo tudi najbolj kritične točke na vašem telesu: dvignejo zadnjico, tako da izgleda čvrsta, zgladijo trebuh, tako da je videti raven, prikrijejo odvečne blazinice okoli pasu in oblikujejo boke ter poskrbijo za ožja stegna.
Hlačke enostavno oblecite preko običajnega spodnjega perila nato pa jih povlecite vse do prsi. Rezultat bo viden takoj, kajti hlačke poskrbijo, da postanete vitkejši. Ker daje odlično oporo telesu in stisne na pravih mestih, boste lahko oblekle tudi  manjša oblačila. 
Material je lahek in zračen, tako da se v hlačkah ne boste potili. Narejene so iz nežnega in tankega materiala, ki ne povzroča srbenja in robovi ne bodo vidni. Hlačke lahko perete v pralnem stroju tako kot vsako drugo oblačilo, likati pa jih ne smete.

Glede na obseg pasu lahko izbirate med 4 velikostmi:
- M (78 - 92 cm),
- L (83 - 101 cm),
- XL (89 - 110 cm),
- (XXL 103 - 124 cm).
Hlače so narejene iz 80% najlona, 20% elestana.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!