- 50 % na 3-dnevni oddih v apartmajih Malerič v Beli krajini! S klikom na Izberi ponudbo izberite število oseb: A. 2 osebi za 89,82 €; B. 4 osebe za 117,60 €.

Ponudba vsebuje: 3 dni za 4 osebe: 2x nočitev v apartmajih Malerič + 1x v času bivanja vstop v wellness za 2h (savna, jacuzzi) + neomejena uporaba rekreacijske sobe!

Slovenija, Bela krajina: 3- dnevni oddih za 4 osebe!
Slovenija, Bela krajina: 3- dnevni oddih za 4 osebe!
Slovenija, Bela krajina: 3- dnevni oddih za 4 osebe!
Slovenija, Bela krajina: 3- dnevni oddih za 4 osebe!
Slovenija, Bela krajina: 3- dnevni oddih za 4 osebe!
117,60€
    Kupi kupon
Vrednost:
240,00 €
-51%
Prihranek:
122,40 €
 
 

Apartmaji Malerič se nahajajo v idilični vasici Podlog ob reki Lahinji, oddaljeni 1 km od regionalne ceste ČrnomeljVinica.
Nudijo vam sodobna prenočišča v Beli krajini.
Imajo 6 apartmajev in vsak ima svoje parkirno mesto. V pritličju stavbe se nahaja recepcija, skupni prostor (sprejme 30 oseb) kjer sta tudi kamin in krušna peč. Možna je uporaba skupne kuhinje. Poleg se nahaja rekreacijska soba in welness (finska in infra savna, masažni bazen).

Za Belo krajino je značilna izjemna kulturna raznolikost, ki so izoblikovala stoletna mešanja in vplivi različnih narodov ter kultur. Tako lahko danes v Beli krajini najdemo kar tri veroizpovedi ter avtohtone pripadnike petih etničnih skupin. Ta raznolikost se kaže tako v jeziku, jedeh, tradicionalnih oblačilih, folklori, kot tudi v stavbeni dediščini. Obiščite stara mestna jedra Črnomlja, Metlike in Semiča. V Belokranjskem muzeju v Metliki je predstavljena zgodba Bele krajine od prazgodovine do časa po drugi svetovni vojni. Izjemno zanimiva je tudi tradicionalna hiša srbskega prebivalstva južne Bele krajine Šokčev dvor v Žuničih ali tri romarske cerkvice znotraj istega obzidja - Tri fare.
Na območju Bele krajine se v sklopu nacionalnih turističnih cest nahaja Belokranjska vinsko-turistična cesta, ki jo sestavljajo trije vinorodni podokoliši - črnomaljski, metliški in semiški. Na njej lahko po predhodni najavi obiščete vinotoče, pridelovalce vina, turistične kmetije, čebelarje in druge ponudnike. Poleg degustiranja izbranih sort belokranjskih vin, kjer prednjačita predvsem Belokranjec PTP in Metliška črnina PTP, izletniki lahko pokusijo tudi belokranjsko pogačo. Priporočamo izvrstna vina poznih trgatev in izborov. Po vinorodnih gričih se je možno zapeljati tudi z avtomobilom ali avtobusom. Tisti, ki obožujete rekreacijo in naravo jo lahko obiščete s kolesom ali peš.

Krajinski park Kolpa se razprostira ob mejni reki Kolpi in sicer na območju med Starim trgom in Dragoši, znotraj občine Črnomelj. Reka Kolpa s svojo dolino skozi območje parka večkrat spremeni svoj značaj. Poleg reke Kolpe in drugih pomembnih naravnih znamenitosti, nekatere so zaradi svoje naravovarstvene izjemnosti zavarovane kot ožje zavarovano območje (naravni spomenik oziroma naravni rezervat) ter ostalih naravovarstvenih vsebin, predstavlja pomemben element parka tudi kulturna krajina območja, prepletena s steljniki, vrtačami in gmajnami, ki jo je človek s svojim marljivim delom oblikoval in jo ohranil vse do danes. Pomembna je bogata kulturna dediščina, med katero izstopajo dvori – štiristranično zaprte domačije, ki jih sestavljajo stanovanjska hiša, skedenj, hlev in na sredini dvorišče, gradovi ter številni mlini in žage ob reki Kolpi.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Lovran, Hrvaška

Popoln wellness oddih v Villi Eugenia 4*

Sproščanje v srcu Kvarnerja!

Super cena
Oseb: 1
Gardaland, Italija

Enodnevni izlet z goHolidays v Gardaland z vključeno vstopnico!

ZAGOTOVLJENI ODHODI!

Doživite nepozaben dan, poln dogodivščin in adrenalina! 5 € popusta za otroke do 18. leta pri plačilu prijavnine!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.