- 50 % na unisex magnetni vložek za stopala za naravno refleksno masažo in stimulacijo akupresurnih točk v spletni trgovini Vedno akcija! Plačajte 4,95 € za čudovito darilo, ki spodbuja produktivnost in koncentracijo ter lajša bolečine, v vrednosti 9,90 €!

Ponudba vsebuje: 1x magnetni vložek za stopala za ženske ali moške za naravno refleksno masažo in stimulacijo akupresurnih točk. Poštnina je brezplačna.

4,95€
    Kupi kupon
Vrednost:
9,90 €
-50%
Prihranek:
4,95 €
 
 

Magnetni vložki za stopala Vam omogočajo naravno refleksno masažo stopal. V čevlje vstavite magnetne vložke, ki vsebujejo masažne čepke in 10 trajnih magnetkov, ki so nameščeni pod znanimi naključnimi točkami meridianov. Za zagotavljanje najboljšega delovanja imajo okroglo obliko. S hojo vam na naraven način omogočajo stimuliranje akupresurnih točk stopal. Ker posamezne točke ustrezajo delom telesa z nošenjem magnetnih vložkov sproščate in lajšate napetosti vašega telesa.

Refleksologija je veda, ki temelji na 5000-letni kitajski tradiciji. S pritiskanjem na posamezne dele stopal ali dlani sprostite celotno telo, kar ugodno vpliva na človekovo zdravje in počutje. S hojo povzročite dinamični pritisk na stopalne točke in dosežete učinek stimulacije. Stimulacija omogoča globoko in poživljajočo sprostitev. Takšna razbremenitev refleksnih con omogoči popolno sprostitev vašega telesa. Uporabljajte magnetne vložke v Vaših čevljih predvsem kadar si zaželite sprostitve!

Uporabljajte magnetne vložke vsaj 40 minut in dosežite neverjetno blagodejen učinek. S hojo boste pregnali napetosti vašega telesa in odpravili bolečine. Magnetni vložki lahko postanejo vaš refleksoterapevt po zelo ugodni ceni. Razvajal bo vaša stopala in vam nudil masažo, kadarkoli si boste zaželeli, vsak dan ob vsakem času tako doma, službi in prostem času. Magnetni vložki so univerzalni in jih lahko uporabite za vse velikosti nog, saj ga preprosto obrežete na velikost, ki vam ustreza.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-65%
NOVO

Komplet 4 okolju prijaznih žalnih svečk na keramični ploščici

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
NOVO

Univerzalni magnetni trak za pomoč pri pravilni drži

Prilagodljiva podpora za vaš hrbet, ki je nevidna pod oblačili! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!