Zadihajte na morskem zraku! - 63 % na 3-dnevni oddih v apartmajih Ville Mareta*** v Sukošanu za 3 odrasle ali 2 odrasla in 2 otroka do 12 let: 2x nočitev + 1x uporaba finske savne (2h) + brezplačno parkiranje + wi-fi!

Odkrijte svoj kotiček miru le 150 m od plaže in 10 km od vrveža Zadra!

Oddih v komfortnih apartmajih Ville Mareta
Oddih v komfortnih apartmajih Ville Mareta
Oddih v komfortnih apartmajih Ville Mareta
Oddih v komfortnih apartmajih Ville Mareta
67,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
180,00 €
-63%
Prihranek:
113,00 €
 
 

Villa Mareta stoji v mirnem predelu turističnega Sukošana, obdana z razkošnim sredozemskim zelenjem, a le 150 m od morja in urejenih plaž. Bližina morja, prijetna sredozemska klima in zelenje, ki diši po Dalmaciji, sestavljajo popolno idilo za vaš dopust skozi vse leto.
Gostom je na voljo 6 klimatiziranih apartmajev z brezplačnim zasebnim parkiriščem in brezplačnim brezžičnim dostopom do interneta (wi-fi).
Velika finska savna za sproščanje v objektu je gostom na razpolago vse leto. Od zadrskega letališča Zemunik je vila oddaljena le 10 km.

Sukošan je turistčno-navtično mesto s 3.000 prebivalci, ki leži v Zlatem zalivu (Portus Aureus), med dvema starima dalmatinskima mestoma: Zadrom (10 km zahodno) in Biogradom (15 km južno), na sredini hrvaške jadranske obale.
V razprostranjenem in mirnem mestu boste našli dolge obale, številne intimne uvale ter čisto in bistro morje, posejano z otoki, ki se raztezajo v nacionalni park Kornati. V Sukošanu je tudi največji navtični center na Jadranu, Marina Dalmacija (D-Marin), v mestu pa so tudi številne restavracije in drugi gostinski lokali, ki nudijo domače specialitete in vrhunska vina.

Ljubitelje narave bo navdušilo tudi dejstvo, da je Sukošan idealno izhodišče za obiske naravnih znamenitosti, kot so naravni park Telašćica, nacionalni park Paklenica, naravni park Vransko jezero in seveda nacionalni park Kornati.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 51,00 €. Razliko 204,00 € do polne cene (255,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Makarska, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus in pijačo v hotelu Alem 2* v Makarski!

Hotel je obdan z zelenim borovjem, v bližini hotela je čudovita plaža, na voljo je tudi pijača ob večerji in brezplačno parkirišče.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus v depandansah Omorika 3* v Crikvenici!

Depandanse obdane z bujnim mediteranskim rastlinjem so v neposredni bližini hotela Omorika. Vključena uporaba otroške igralnice.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih v Ad Turres Resortu 3* s polpenzionom plus in pijačo ob večerji!

DODATNI POPUSTI!

Moderen Resort, obdan z zelenim rastlinjem, ponuja idealno kombinacijo za vsak dopust. Aktivni lahko najdejo svoje mesto na bližnjih športnih igriščih.