Neverjetni oddih za družino ali prijatelje! SUPER CENA 4-dnevni najem ekskluzivne wellness počitniške hiše Mala vila Rebeka v Gorskem Kotarju: 3x nočitev za do 8 oseb + posteljnina in brisače + neomejeno koriščenje wellnessa v hiši + končno čiščenje!

Izkoristite edinstveno priložnost za oddih v sodobno opremljeni počitniški hiši ob obronkih Gorskega Kotarja! Ne spreglejte vseh aranžmajev in terminov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Gorski Kotar za 8 oseb
Gorski Kotar za 8 oseb
Gorski Kotar za 8 oseb
Gorski Kotar za 8 oseb
Gorski Kotar za 8 oseb
Gorski Kotar za 8 oseb
480,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 
Plačaj z Mastercard® ali Maestro® in ti vrnemo še 24,00€ na eDenarnico
Ponudba zaključena

Počitniška hiša na vzhodnih obronkih Gorskega Kotarja ...

Lesena hiša v majhni vasici na pobočju je obdana z neokrnjeno naravo, opremljena pa je bila z veliko volje, truda in ljubezni. Hiša je v celoti lesena z lesenim pohištvom v toplem, a hkrati sodobnem stilu, katerega glavni cilj so ogodje, intima in popolno udobje.

V pritličju hiše so hodnik, kuhinja z vsemi potrebnimi napravami, posodo in pripomočki, jedilnica in velika dnevna soba s kaminom za prijetne večere ob prasketanju ognja.
Ob lepih dnevih boste iz dnevne sobe z veseljem stopili na sončno teraso pred hišo in uživali v udobnem ležalniku. Zunaj je tudi velik zunanji kamin za pripravo jedi z žara, če vreme to dopušča.

V nadstropju so kopalnica v lesu s hidromasažno tuš kabino in toaleto ter tri spalnice. Dve spalnici sta opremljeni z zakonsko posteljo in imata izhod na veliko teraso. V tretji spalnici sta dve ločeni postelji, ki pa se lahko po potrebi sestavita v zakonsko. Na voljo je tudi otroška posteljica. V dnevni sobi je tudi trosed, ki ga je mogoče razstaviti v ležišče za 2 osebi. Hiša tako skupno ponuja 6+2 postelji. Vsaka soba je prijetno opremljena in ima TV sprejemnik.

V Mali vili Rebeka so še posebej ponosni na wellness center, ki ga sestavljajo finska savna za 4-6 oseb, hidromasažni bazen za 6 oseb, ležalniki za počitek, tuš cona in sanitarni vozel. Kopali in savnali se boste ob prijetni glasbi in prelepi intimni razsvetljavi "zvezdnega neba". Iz wellness oaze lahko izstopite na krasno veliko teraso ter uživate v miru neokrnjene narave.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

-50%
Oseb: 1
NOVO Medvode in Trebnje, Slovenija

Stomatološki pregled in čiščenje zobnega kamna

Storitev lahko koristite na eni izmed 2 lokacij: v Trebnjem ali Medvodah! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ljubljana, Slovenija

2-urno wellness razvajanje za 2 v Hotelu Medno

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Učinkovit 60-minutni protibolečinski tretma za hrbet z uporabo raztezne mize!

Blagodejni protibolečinski tretma za vse, ki trpijo zaradi bolečin v hrbtu, ramenih in križu!