- 80 % na popolni 15-delni paket preoblikovanja telesa s trajno odstranitvijo dlačic na izbranem predelu, v salonu Prodep v Ljubljani ali Celju! Plačajte 79,90 € za čudovito postavo in svileno kožo, v vrednosti 400 €.

Ponudba vsebuje: 5x kavitacija s presoterapijo + 5x limfna drenaža + 5x elektrostimulacija za izbran del telesa + 2x IPL odstranitev dlačic pazduhe ali male bikini linije + GRATIS merjenje maščobe pred in po tretmajih!

79,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
400,00 €
-80%
Prihranek:
320,10 €
 
 

Do prelepega in čvrstega telesa s pomočjo specializiranega centra lepote Prodep!

Oblikovanje telesa pod budnim očesom strokovnjaka je najučinkovitejši način, kako do zavidljivega telesa. Ne skrivajte vaše silhuete, hitra in učinkovita metoda, ki je združena v paketu 5 tretmajev kavitacije s presoterapijo, limfne drenaže in elektrostimulacije, bo naredila konec vaši največji nočni mori. Adijo celulit, adijo maščobne obloge, zadrževanje vode ... In kar je najpomembnejše: že s samo enim paketom se boste znebili nekaj centimetrov!
Kavitacija
 je trenutno ena najuspešnejših terapij v boju proti celulitu in maščobnim oblogam in ne poškoduje okoliških tkiv. V Prodepu za kavitacijo uporabljajo vrhunski aparat z najmočnejšo sondo v Sloveniji! Gre za neinvazivno alternativo kirurški liposukciji. Napredna tehnologija kavitacije omogoča koncentracijo energije na točno določeni globini v maščobnem tkivu, kar omogoča selektivno razbitje maščobnih celic v podkožju. Z ultrazvočno kavitacijo neposredno učinkujemo na maščobno celico, saj s pomočjo UZ valovanja, v globini maščobnega tkiva neposredno delujemo na maščobno celico in jo razbijemo. Najlepše učinke dosežemo s kombinacijo različnih anticelulitnih postopkov. Postopek ni namenjen izgubi telesne teže, ampak zmanjševanju obsega in posledično oblikovanju telesa. Kavitacija je namenjena tako ženskam, kot tudi moškim, ki imajo težave z nakopičenimi maščobnimi oblogami ali celulitom.

Kaj pa IPL? Zaradi najsodobnejšega vodno hlajenega laserja, je postopek skoraj neboleč in izjemno učinkovit. S trajno depilacijo si izboljšate kvaliteto življenjskega sloga, prihranite čas in denar, saj odstranjevanje dlak ne bo več vaša vsakodnevna skrb! V Prodepu so namreč vložili veliko truda, da vam danes lahko s ponosom ponudijo učinkovito lasersko odstranitev dlak. Ob prvem obisku sledi pregled, kjer se določijo vsi parametri, ki so potrebni za varno in uspešno izvedbo tretmajev.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Zagreb. Hrvaška

Estetska korekcija vek v polikliniki Superiora

Vrednost kupona je 200,00 €. Razliko 800,00 € do polne cene (1000,00 €) plačate direktno ponudniku.

-50%
Oseb: 1
NOVO Medvode in Trebnje, Slovenija

Stomatološki pregled in čiščenje zobnega kamna

Storitev lahko koristite na eni izmed 2 lokacij: v Trebnjem ali Medvodah! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ljubljana, Slovenija

2-urno wellness razvajanje za 2 v Hotelu Medno

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Tretma za čvrsto in napeto kožo z LPG lipomasažo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge pakete za preoblikovanje telesa, preverite med dodatnimi možnostmi!