Eurobasket! 1nadan.si in Šport TV podarjata: 1x 2 vstopnici za Eurobasket (tekma za 3. mesto), 2x bon v vrednosti 25 € za Šekši pijačo v Šekši coni v pubu Cutty Sark, 20x Šekši majica in 20x Šekši ščitnik za sonce.

S klikom na »kupi kupon« pri tej ponudbi ne kupiš kupona, ampak pokažeš zgolj interes za sodelovanje v nagradni igri, s čimer pridobiš šifro kupona. Izmed vseh šifer bomo 20. septembra 2013 naključno izžrebali 43 nagrajencev.

0,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
0,00 €
-100%
Prihranek:
0,00 €
 
 

ŠEKŠI BAŠKET je EuroBasket na Šport TV. Takšen, kot mora biti: drzen, hiter in napet.
DOŽIVITE EuroBašket na Šport TV. Ne želijo, da ga le gledate na Šport TV, ampak, da ga z njimi tudi doživite.
Zato so za vas pripravili doživljajsko zabavno izkušnjo. ŠEKŠI CONA (Cutty Sark), ŠEKŠI AFTER (Cirkus klub), ŠEKŠI ŠTANT (Odprta Kuhna) in ŠEKŠI LADJICA (v priponki) so vsaka zase nepozabna izkušnja zabave željnega obiskovalca EuroBasketa 2013. Ob slovenskih zmagah pa vam ponudijo pestro izbiro popestritve prvenstva. Več na http://www.sport-tv.si/n291/eurobasket .

Za konec prvenstva pa so v sodelovanju z 1nadan.si pripravili še ŠEKŠI NAGRADNO IGRO. Sodeluj tudi ti v nagradni igri za ŠEKŠI nagrade: 1x 2 vstopnici za Eurobasket (tekma za 3. mesto), 2x bon v vrednosti 25 € za ŠEKŠI pijačo v ŠEKŠI coni v pubu Cutty Sark, 20x ŠEKŠI majica in 20x ŠEKŠI ščitnik za sonce.

NAGRADNA IGRA (Splošni pogoji): 
S klikom na “kupi kupon” sodelujete v Šekši nagradni igri. Organizator nagradne igre je ASPN d.o.o. , izvajalec MEDIA LAB d.o.o..  V nagradni igri lahko sodelujejo vsi polnoletni rezidenti Republike Slovenije. Žrebanje bo potekalo 20. 9. 2013 ob 15h. Žrebanje bo iz e-bobna za žreb naključno izvedel računalniški sistem. Nagrajeneci bodo o nagradi in prevzemu nagrade obveščeni po elektronski pošti. Rezultati žrebanja so dokončni in se nanje ni mogoče pritožiti. Prevzem nagrad se bo izvedel v ŠEKŠI CONI Cutty Sark (Kanfljev prehod 1, 1000 Ljubljana). Nagrajenec/ka je po zakonu davčni/a zavezanec/ka, zato bo na poziv organizatorja posredoval/a podatek o svoji davčni številki. Organizator bo od tržne vrednosti nagrade odvedel akontacijo dohodnine v skladu z veljavnimi predpisi. Podeljene nagrade ni mogoče zamenjati, prenesti na drugo osebo. V nagradni igri ne smejo sodelovati zaposleni pri MEDIA LAB d.o.o. in ASPN d.o.o. in njihovi ožji družinski člani. Varovanje osebnih podatkov: MEDIA LAB d.o.o. bo s skrbnostjo dobrega strokovnjaka in v skladu z zakonodajo varoval osebne podatke sodelujočih in jih ne bo posredoval tretjim osebam. Organizator si ne pridržuje pravic do uporabe osebnih podatkov sodelujočih, razen triinštirideset (43) nagrajencev, za namen podelitve nagrad. Nagrajeneci se strinjajo, da jih organizator po koncu žreba objavi kot nagrajence na svoji spletni strani, Facebook-u in blogu z imenom in priimkom.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Rezerviranih več kot 2000

Celodnevno kopanje na Termalni rivieri v Termah Čatež

Vodni raj na več kot 2.300 m2 notranjih termalnih površin!

Super cena
Rezerviranih 825

Celodnevna vstopnica za Termalni Center Thermana Park Laško

Sproščanje za par ali zabava za vso družino!

Super cena
Rezerviranih 734

Vinjeta za le 99 €

Plačajte s kartico Mastercard® ali Maestro® in prihranite pri nakupu vinjete!

-50%
Rezerviranih 15
NOVO

Frizerski paket za ženske

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije frizerskih storitev, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Rezerviranih 2
-65%
Rezerviranih 2
NOVO

Vgradnja vrhunskega zobnega implantata

Zagotovite si vrhunski zobni implantat priznanega proizvajalca za izjemno ceno, v katero je vključena tudi brezplačna RTG ali CT analiza!