- 50 % na vilinski simbol v trgovinici Charnica! Plačajte 5,90 € in si z vilinskim simbolom spremenite življenje na bolje, v vrednosti 12 €.

Ponudba vsebuje: 1x vilinski simbol po izbiri, v trgovinici Charnica. Izbirate lahko med 15 simboli.

Vilinski simbol po izbiri
Vilinski simbol po izbiri
Vilinski simbol po izbiri
5,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
12,00 €
-50%
Prihranek:
6,10 €
 
 

Vzemite usodo v svoje roke.

Življenje: morje občutij in dogodkov, plime in oseke. Rojenice v zibelko položijo dogajanja in osnovne zapisane dogodke v življenje vsakega posameznika. Njihov namen ni le določiti posameznikove usode, pač pa predvsem opozoriti vsakega izmed nas, da v življenju stvari lahko spreminjamo z našo voljo, močjo in željo po spremembah.
 Vilinski simboli so ključi energij, ki  so jih uporabljale že starodavne civilizacije. Odpirajo poti za pretok pozitivnih energij in nam pomagajo v naše življenje pritegniti tisto, kar si želimo imeti in doživeti. Zloraba vilinskih simbolov ni možna, saj se v prisotnosti negativnih vibracij uporabnika njihova moč ne aktivira. Povezovanje z njimi prispeva k osebnostnemu razvoju in duhovni rasti, hkrati pa nam pomaga priklicati ljubezen, srečo, zaupanje, zdravje, vitalnost, moč, bogastvo, denar, obilje, uspeh, pogum, ustvarjalnost, radost in druge vrednote življenja. Na prvi pogled so videti precej enostavni znaki, vendar ima prav vsak lok, črtica, pika svoj pomen. Vilinski znaki, kot se imenujejo, so sestavljeni iz različnih gradnikov, od katerih ima vsak svoj namen. Na primer, odprti loki akumulirajo energijo, zaprti jo ščitijo, puščica jo usmerja. Poznamo več kot dvesto simbolov, najpogosteje pa se uporabljajo simboli za zdravje, ljubezen, srečo, uspeh, denar, za nov začetek, za samozavest, varnost in zaščito. Vilinski simboli so le eden od načinov, ki bo nepreklicno spremenil vaš pogled na svet in vaše življenje na bolje. So tudi zelo lepo darilo, z jasnim sporočilom.

Charnica je prijazna  trgovinica na Mestnem trgu 13 v Ljubljani. Je edina tovrstna trgovinica v mestu in je drugačna. Prizadevamo se polepšati dan vsakemu obiskovalcu, pri tem pa se zavedamo, da človek včasih potrebuje le pogovor, mnenje ali  nasvet. V ta namen imamo urejen poseben kotiček, kjer lahko odprete svoje srce in za nasvet vprašate  našo svetovalko, zaupnico in vedeževalko Silvio. Na podlagi bogatih življenjskih izkušenj, izostrene intuicije in tarot kartami vam pomaga, da pokukate  v svojo prihodnost. Osvetli vam trenutno situacijo, nakaže rešitve in napove razvoj dogodkov ter odnosov.
Izbirate lahko med simboli v vrednosti 12 €, podrobnosti in opise si lahko ogledate TUKAJ.
Akcija je namenjena promociji Charnice. Dobrodošli vsi, ki menite, da vam z izdelki ali nasveti lahko pomagajo razjasniti situacije, narediti naslednji korak ali koga osrečiti. Nikar ne pozabite, da je treba energije spoštovati in jim zaupati, če želimo, da nam pomagajo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-75%

Notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Udobni zračni in mehki copati s potiskom

Udobnost in mehkoba na vsakem koraku! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Močan drobilec za orehe in lešnike

Celotna kovinska konstrukcija odpirača za orehe je postavljena na trdno leseno podlago, ki ne le dobro in stabilno stoji na pultu, ampak je tudi enostavna za čiščenje in trpežna.