- 89 % na 8-delni paket preoblikovanja telesa (4 obiski) v Centru odličnega počutja Placeo! Plačajte 165 € za izklesano telo, v vrednosti 1.500 €.

Ponudba vsebuje: 4x lipolaser (30 min) + 4x limfna drenaža (30 min).

165,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
1500,00 €
-89%
Prihranek:
1335,00 €
 
 

Tretma za zavidljivo telo!

Najnovejša metoda za boj proti maščobam in celulitu - lipolaser!
Deluje z valovno dolžino 635 nm do 650 nm in povzroči, da se maščobne celice stopijo s pomočjo energije, ki jo oddajajo sonde laserja. Tako imenovana laserska lipoliza je varnejša metoda za izgubo odvečnih centimetrov v primerjavi s tehnologijo kavitacije, ki na podoben način daje odlične rezultate.S pomočjo fotokemičnega efekta, do katerega pride ob stiku nizko-energijske laserske svetlobe z maščobno celico, se odprejo pore v celičnih membranah, preko katerih se shranjeni trigliceridi razgradijo v proste maščobne kisline in glicerol. Terapija Lipo Laserja je 100% varna in zanesljiva, brez stranskih učinkov.
Limfna drenaža je posebna tehnika, ki se izvaja po principu potisk-premik, njen namen pa je povečanje krvnega pretoka. Z drenažo pomagamo telesu, da vzpodbudi delovanje limfnega sistema v telesu in s tem poskrbi, da telo očisti strupov in toksinov, ki se nabirajo v njem.

Zagotovite si popolno postavo in se brez sramu sprehodite v kopalkah. Prepričani smo, da boste ujeli marsikateri pogled :)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljna, Slovenija

Odlična pedikura pri Pedikura Sari v salonu Umetnost lepote v Ljubljani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Temeljito čiščenje vozila, pranje podvozja in voskanje

Prepustite pranje vozila pravim strokovnjakom!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Prestižni diamantni piling v centru Spa Organic

GRATIS: refleksna masaža dlani, čaj, strokovno individualno svetovanje, svetovanje o preparatih za domačo nego kože, strokovni pregled kože, nežen make-up s certificirano organsko dekorativno kozmetiko! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!