Za brezskrbno poležavanje na prostem! - 50 % na udobno visečo mrežo iz kakovostnega bombaža (na voljo enojna ALI dvojna) + GRATIS zapestnica proti komarjem! Poštnina je brezplačna!

Viseča mreža je popolno mesto za sprostitev in počitek!

22,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
44,00 €
-50%
Prihranek:
22,00 €
 
 

Topli pomladni in bližajoči se poletni dnevi so super za poležavanje na prostem in v naravi! Viseča mreža je popolno mesto za sprostitev in počitek. V tej ponudbi lahko izbirate med enojno in dvojno visečo mrežo, izdelano iz trpežnega bombaža, zraven pa dobite še zapestnico proti komarjem brezplačno!

Če radi preživljate čas zunaj, je viseča mreža nekaj, kar preprosto potrebujete. Lahko počivate na vrtu vašega doma ali v naravi, ali pa jo odnesete sabo na plažo in poležavate v senčki. V viseči mreži se boste popolnoma sprostili in hkrati uživali na svežem zraku.

Ne zamudite te odlične priložnosti!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!