Do - 60 % na priročnik po izbiri, izbirate lahko med 3 knjigami: ALI Življenje v zoni zdravja ALI Nevroprehrana ALI Duhovna pomoč pri zasvojenosti z ogljikovimi hidrati, pri Založbi Rotis! Poštnina je brezplačna!

Plačajte 11,60 € za popolnega vodiča k bolj zdravemu in aktivnemu življenju, v vrednosti do 29 €.

Prirocnik po izbiri
Prirocnik po izbiri
Prirocnik po izbiri
11,60€
    Kupi kupon
Vrednost:
29,00 €
-60%
Prihranek:
17,40 €
 
 

Čutite, da je čas, da spremenite svoje življenje na bolje? Dovolite, da vam pomaga izvrsten priročniki, ki vam bo razširili obzorja, predvsem pa pripomogel k temu, da boste od sedaj najprej zajemali življenje z veliko žlico!
Kako živeti v zoni zdravja - v območju odličnega telesnega in duševnega zdravja? Dr. Barry Sears ima na to vprašanje samo en odgovor-začnite jesti in živeti po knjigi Življenje v zoni zdravja. Iz knjige boste izvedeli, kakšne in koliko beljakovin, ogljikovih hidratov in maščob potrebujete vsak dan, glede na svojo višino, telesno težo, spol, fizično in mentalno aktivnost, kakšni so uravnoteženi in zdravi obroki v zoni, kako ohraniti zdravo srce in ožilje, zakaj športniki po načelih zone dosegajo boljše rezultate, kako doseči nadzor nad eikozanuidi, inzulinom in glukagonom. Zonska prehrana se je izkazala kot zelo uspešna metoda proti raznim nevrološkim boleznim, kot so: multipla skleroza, demenca, parkinsova in alzheimerjeva bolezen.

V knjigi Nevroprehrana boste našli razlage, kako v možganih lahko s hrano in drugimi dejavniki povečamo raven želenih nevrotransmiterjev kot je npr. serotonin, ki daje občutke sreče. Temeljna človeška potreba je, da se počutimo dobro. Dobro počutje je cilj, zaradi katerega zadovoljujemo vse ostale potrebe. Središče čustev in počutja so naši možgani, zato moramo znati poskrbeti zanje. Kakšno hrano možgani potrebujejo in kaj jim lahko ponudimo? Kaj naj jemo, ko smo pod stresom – ko smo jezni, žalostni, napeti, depresivni …? Kaj naj jemo in kaj še lahko storimo, da pridemo do občutkov sreče in da te občutke zadržimo čim dlje? Hrana za možgane so to tudi dišave, barve, glasba, gibanje, masaža, sproščanje … 

V priročniku Duhovna pomoč pri zasvojenosti z ogljikovimi hidrati spoznajte HELLERJEV zmagovalni SHUJŠEVALNI KROG USPEHA! Pri hujšanju ne sodeluje samo hrana (povej, kaj naj jem!), ampak sodelujemo tudi MI oz. vsi trije deli nas: naše telo, razum in čustva. Zato je pomembno, kako se na hrano odzivamo telesno, čustveno in razumsko. Kadar so vsi ti trije deli nas v harmoniji, potem imamo sklenjen »shujševalni krog uspeha«, ki je garancija za trajni uspeh.

Podrobnosti o knjigi Življenje v zoni zdravja:
- Dimenzije: 16 x 23,5 cm
- Vezava: trda,šivana
- Število strani: 296
- Leto izdaje: 2012

Podrobnosti o knjigi Nevroprehrana:
- Dimenzije: 16,5 x 23,5 cm
- Vezava: trda, šivana
- Št. strani: 124
- Leto izdaje: 2011  

Podrobnosti o knjigi Duhovna pomoč pri zasvojenosti z ogljikovimi hidrati: 
- Dimenzije: 15 x 23,5 cm
- Vezava: trda, šivana
- Število strani: 242
- Leto izdaje: 2003

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-65%
NOVO

Komplet 4 okolju prijaznih žalnih svečk na keramični ploščici

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-70%
NOVO

Univerzalni magnetni trak za pomoč pri pravilni drži

Prilagodljiva podpora za vaš hrbet, ki je nevidna pod oblačili! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!