Izboljšajte svoj vid z odličnim pripomočkom! - 59 % na inovativna raster očala z luknjicami za korekcijo vida! Poštnina je brezplačna!

Za zdrave oči in oster vid!

6,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
16,90 €
-59%
Prihranek:
10,00 €
 
 

Raster očala so odlična zamenjava za dioptrijska in/ali sončna očala. Ne glede na to, kolikšno imate dioptrijo, boste z raster očali videli enako, kot če bi imeli svoja dioptrijska očala. Razlika med raster in dioptrijskimi očali je v tem, da vam raster očala ne kvarijo vida, kot to povzročajo diporijska očala, ki jih morate redno zamenjati z novimi.

Poleg tega so raster očala odlična in zdrava zamenjava za sončna očala, ki na nenaraven način zmanjšajo količino svetlobe, ki pride v oko, kar povzroča različne težave zasvojenosti (nezmožnost bivanja na naravni svetlobi brez sončnih očal), občutljivost na svetlobo, glavobole.

Raster očala so izdelana in neprozornih leč z množico malih lukenj. Ko gledate skozi luknjice, vam omejujejo količino odsevne svetlobe, ki pride do vašega očesa in vam tako omogočajo oster vid.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

Super cena
Super cena
NOVO

Prenosnik HP EliteBook 840 G3 i5, 14"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!