- 73 % na 15-delni mega paket za preoblikovanje telesa Morska deklica: 10x strojna limfna drenaža (30 minut) + 5x body wrapping (40 minut) + gratis 1x depilacija nog do kolen v Kozmetičnem salonu Oz!

Plačajte 95 € za popolni tretma za čvrsto in lepo oblikovano telo, v vrednosti 360 €.

95,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
360,00 €
-73%
Prihranek:
265,00 €
 
 

Do lepo oblikovane postave s strojno limfno drenažo in body wrappingom, v Kozmetičnem salonu OZ!

Današnja ponudba vključuje mega 15-delni paket preoblikovanja telesa Morska deklica, po katerem bo vaša postava korak dlje do samozavestnega sprehajanja po plaži!
Strojna limfna drenaža je zasnovana po načelih ročne limfne drenaže, tako da lahko s pomočjo napihljivih manšet, s pravilno izbranim programom, ki posnema delo rok, zdreniramo nogi, zadnjico in trebuh. Tako bistveno izboljšamo prekrvavitev tkiv, odplavimo presnovke iz tkiv in zmanjšamo količino proste tekočine med celicami, ki je v veliki meri kriva za zastoj. Limfna drenaža je nenadomestljiva pri vseh terapijah celulita. Strojna limfna drenaža očisti telo strupov in toksinov, odpravlja celulit, zatekanje nog oz. težke noge, zastajanje vode v telesu.
Limfna drenaža je dopolnilna terapija, ki pomaga zmanjšati obseg maščobnega tkiva, ki povzroča celulit. Terapija deluje anti-stresno, je odlična preventiva nastajanja krčnih žil ter na splošno izboljša naše počutje.
Body wrapping je že vrsto let preverjena in učinkovita metoda ovijanja telesa s folijo. Je ena izmed najučinkovitejših terapij, ki jih uporabljamo kot pomoč pri hujšanju. Zelo učinkovita je pri zmanjšanju obsega telesa in odpravi celulita. Ob uporabi posebnih preparatov, ki se nanašajo na kritične predele kot so stegna, zadnjica, trebuh, se obseg telesa zmanjša tudi za več centimetrov. Že po nekaj terapijah se vidno zmanjša celulit, videz pomarančaste kože, obseg, povečata se čvrstost in elastičnost tkiva.

Juhuhu, poletje bo kmalu tu! ;)

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Odlična športna masaža celega telesa (60 min)

V tej ponudbi je na voljo tudi druga masaža, preverite med dodatnimi možnostmi!

-77%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Pomlajevalna kisikova nega v centru Spa Organic

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi! NOVOST - na voljo nova, dodatna lokacija v Ljubljani!