- 50 % na "All inclusive" oddih na Korčuli za 2 osebi: 1x nočitev v superior sobi z "all inclusive" storitvijo + uporaba bazena in teniškega igrišča + pijača dobrodošlice za oba v Hotelu Bon Repos ***!

Pri tej ponudbi lahko, s klikom na Izberi ponudbo, izberete termin: A. do 14. 6. 2013 za 66,50 €; B. od 14. 6. do 6. 7. 2013 za 74 €; C. od 6. 7. do 31. 7. za 97,50 €.

97,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
195,00 €
-50%
Prihranek:
97,50 €
 
 

3 km od obale, v mirnem zalivu, ki se imenuje "Zaliv školjk", se nahaja Hotel Bon Repos. Hotel je sestavljen iz štirih paviljonov, katerih imena simbolizirajo 4 tipične mediteranske rastline: Jasmin, Cedar, Begonija in Čempres s kapacitetami 258 sob, skupaj 516 postelj. Paviljona Begonija in Čempres imata sobe z 2 zvezdicami, paviljona Jasmin in Cedar pa s tremi, kjer boste bivali vi.

V osrednjem delu hotela se nahaja recepcija. Kakovostna prehrana je na voljo v 3 velikih restavracijah, obiščete pa lahko tudi TV salon, aperitiv bar in pivnico. Vaš paket je "all inclusive", imeli pa boste tudi številne opcoje za rekreacijo: zunanji bazen s sladko vodo, 2 teniški igrišči in igrišče za mini košarko. V bližini se nahaja tudi potapljaška šola, za ostale pregrehe pa so tu grill bar, milk bar, snack bar in dlamatinska gostilna. Od hotela do centra mesta vodi pot skozi čudovit park Hober.

Za Korčulo je značilna razgibana obala in blaga klima. Pokrit je z mediteranskim rastjem, ponekod tudi z borovimi gozdovi.  Prebivalci se večinoma ukvarjajo z vinogradništvom, gojenjem oliv in ribolovom, ima pa tudi dolgoletno turistično tradicijo.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Opatija, Hrvaška

Jesenski wellness oddih s polpenzionom v vrhunskem Hotelu Ambasador 5* v Opatiji

Krasna jesen v objemu klasične elegance vrhunskega hotela ob morju! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

JESEN! Oddih s polpenzionom in SPA v hotelu Lucija 3* v Portorožu ob promenadi!

Gostom hotela je na voljo SPA Lucija z notranjim bazenom ter savnami. Hotel se nahaja v neposredni bližini glavnega portoroškega sprehajališča.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rovinj, Hrvaška

Oddih na otočku Sv. Andrije v Island Hotelu Istra 4*

Čudovit hotel na simpatičnem otočku pri Rovinju! Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Dobrna, Slovenija

SPA & wellness oddih s polpenzionom v Hotelu Švicarija 4*, Terme Dobrna

Kopanje v termalnih bazenih tudi na dan odhoda!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Golte, Slovenija

Adrenalinski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 57,80 €. Razliko 231,20 € do polne cene (289,00 €) plačate direktno ponudniku.