Odlično prehransko dopolnilo! - 50 % na 2x 60 kapsul Pegasti badelj olje - prehranski dodatek z vitaminom E! Pripomore k naravni regeneraciji jeter in žolča, hkrati pa prispeva k normalni presnovi maščob! Poštnina je brezplačna!

Prehranskemu dopolnilu je dodan tudi vitamin E, ki prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom!

19,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
38,00 €
-50%
Prihranek:
19,00 €
 
 
Ponudba zaključena

Pegasti badelj olje - prehranski dodatek z vitaminom E

Pogosto preobremenjena jetra povzročijo, da prebava ne deluje optimalno, kar se kaže z neprijetnimi simptomi kot so napihnjenost, vetrovi in bolečina v žlički.

Pegasti badelj je rastlina z vijoličnimi cvetovi, ki spada v družino Asteraceae. Iz njegovih semen, stebla in listov se pridobivajo aktivne snovi silimarini. Silimarini pripomorejo k naravni regeneraciji jeter in žolča, hkrati pa prispevajo k normalni presnovi maščob.

Rastlina zraste do višine 2,5 m in uspeva v Severni Afriki, južni Rusiji, južni Evropi in Aziji. Ekonomsko pomembna so semena cvetov pegastega badlja. Iz tega razloga se gojijo v Nemčiji, na Madžarskem, v Avstriji, na Kitajskem in celo v Južni Ameriki. Semena so zrela v avgustu in se nato spravijo in predelajo.

Prehranskemu dopolnilu je dodan tudi vitamin E, Prispeva k zaščiti celic pred oksidativnim stresom, ki ga povzroča povečano UV sevanje, kajenje, stres in drugi škodljivi vplivi okolja.

Sestava/kapsulo: pegasti badelj olje (500 mg), vlažilno sredstvo: glicerol, voda, kapsula: mehka želatinasta, vitamin E – naravni – D-alfa-tokoferol (5 mg).

Vsebina: 60 kapsul
Priporočeni odmerek: 2 kapsuli dnevno

Ena kapsula vsebuje:  olje pegastega badlja  500 mg**/na PDV = 2 kapsuli = 1000 mg** Vitamin E (naravni) 5 mg 83%*/na PDV = 2 kapsuli = 10 mg
* priporočen dnevni odmerek
** Ni na voljo priporočene dnevne količine

Uporaba in odmerjanje: odraslim osebam se priporoča 2x dnevno po 1 kapsula z dovolj tekočine, priporočljivo med samim obrokom. Ne priporoča se mladostnikom mlajšim od 17 let. Uporaba se prav tako odsvetuje ljudem, ki imajo fruktozno intoleranco, so preobčutljivi na sojo, oreške ali ostale navedene sestavine. Prav tako naj se pred samim jemanjem kapsul še posebej posvetujejo z zdravnikom ljudje, ki imajo žolčne kamne, druga obolenja jeter ali kakršnekoli vnetne procese prebavnega sistema.

Hraniti v temnem in hladnem prostoru izven dosega otrok!
Izdelka na izpostavljajte neposredni sončni svetlobi in ga shranjujte pri temperaturi do 25 stopinj C.
Priporočen dnevni vnos se ne sme prekoračiti!
Prehransko dopolnilo ni nadomestilo za zdravo in uravnoteženo prehrano in ne more nadomestiti zdravega načina življenja.
Nosečnice in doječe matere naj se pred samo uporabo posvetujejo z zdravnikom ali farmacevtom.
Vsebina: 60 kapsul = 41,2 g
Zastopa in prodaja: Vibrimed d.o.o., Unec 249, 1381 Rakek

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!