Družinski vodnik po hribih okoli Ljubljane! - 50 % na družinski vodnik GORSKI ŠKRAT TE VABI V HRIBE: vodnik po 30 izletih v hribe okoli Ljubljane + pobarvanka + skrivnostni namig, kako motivirati otroka za hojo v hribe! Poštnina je brezplačna!

Vsebuje opise 30 izletov v hribe v okolici Ljubljane, ki so primerni za družine z otroki! Eno najlepših daril aktivnemu predšolskemu otroku, ki se s časom spremeni v spominsko knjigo! Na večini vrhov vam gostinci ponujajo tudi 10% popust na hrano ob predložitvi vodnika!

4,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
9,99 €
-50%
Prihranek:
5,00 €
 
 

Gorski Škrat te vabi v hribe!

O avtorju in ideji vodnika

Pred nekaj leti sem se z družino priselil v Ljubljano in želel vikende preživljati tudi na izletih k bližnjim planinskim kočam. Ker nisem našel ustrezne knjige, ki bi na enem mestu ponudila rešitev za moj problem, sem uporabljal različne vire, v katerih sem našel ustrezne vrhove. Z željo, da vi in vaša družina z lahkoto najdete vse tovrstne informacije na enem mestu, sem vse svoje informacije zbral in napisal vodnik.

Vodnik opisuje 30 izletov v hribe v okolici Ljubljane. Vsak opis vsebuje točno navedbo izhodišča, čas hoje, podatke o koči na vrhu in pobarvanko za isti vrh. Destinacije so razporejene od najkrajše do najdaljše, vodnik pa vsebuje tudi zemljevid lokacij, da se starši lažje odločimo, kam bomo šli z našimi otroci. Na večini vrhov vam gostinci ponujajo tudi 10% popust na hrano ob predložitvi vodnika.

Vsakemu izletu pa je dodana pobarvanka, ki prikazuje kočo in/ali cerkev na vrhu hriba. Pobarvanka je lahko velika vzpodbuda za vaše otroke, da pridejo na vrh hriba in tako ugotovijo, katere barve naj uporabijo za pobarvanko. Poleg tega je v knjigi zapisana skrivnost, s pomočjo katere boste še dodano motivirali vašega otroka za hojo v hribe.

Z leti se bo vodnik spremenil v lepo spominsko knjigo, ki bo pokazala razvoj načina risanja otroka in bo vašega otroka spominjala na prehojene vrhove.

Ne spreglej ostalih super ponudb

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-82%
-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Super cena
NOVO

Set 24 akrilnih flomastrov Acrylic markers

Idealno za barvanje kamenčkov na plaži ali druge ustvarjalne urice!

-73%
NOVO

Profesionalna naprava TENS za lajšanje bolečin

Terapija za lajšanje akutnih in kroničnih bolečin, glavobolov, išiasa, artritisa!