- 60 % na paket igre Crossboccia: 1 balinček + 3 igralne žogice + navodila za uporabo v pločevinasti posodici! Izbirate lahko med petimi barvami (Checked, Chilled Purple, Crazy G, Pointer, Smashed).

Plačajte 7,99 € in dinamično in interaktivno igro, v vrednosti 19,98 €.

7,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,98 €
-60%
Prihranek:
11,99 €
 
 

Ko ste že misli, da so se spomnili verjetno že vseh iger na tem planetu, nas je zadela Crossbocia®! Igra temelji na zamisli iger kot sta balinanje in kegljanje vendar pa v celoti revolucionira in spreminja igro. Tudi če ste med tistimi, ki vas vse sorte današnjih novotarij ne zanima – igra vas bo potegnila vase, preden lahko preberete spodnji tekst :)

Z inovativnimi žogicami Crossboccia lahko igramo na neravnih površinah zunaj in znotraj, hkrati pa lahko vključimo tridimenzionalni prostor (stopnišče, mize, okenske police ...). Tudi ograje se lahko uporabljajo pri 3D varianti igre. Tako predstavlja Crossboccia novo dobo balinanja in iger z žogo. Žogice Crossboccia se ekstremno razlikujejo od tradicionalnih žogic, ki se uporabljajo pri balinanju. Edina stvar, ki spominja na balinanje je velikost žogice. Preostale lastnosti so bile prilagojene novemu načinu igre. Žogice Crossboccia se kotalijo, vendar se ustavijo tudi pri igri navzdol. Prednost žogic je tudi mehkoba in prilagajanje katerikoli podlagi, tako da lahko v celoti izkoristimo celoten tridimenzionalni prostor za igrišče.

Žogice so sestavljene iz dveh plasti blaga in so polnjene z umetnim granulatom. Zunanja površina žogic je narejena iz kvalitetne bombaža iz zašita z dvojnimi šivi. Žogice se ločijo med seboj po različnih odtisih in dizajnu. Komplet vsebuje tri žogice in balinček, Crossboccia je igra za dve do šest oseb.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-75%

Notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Udobni zračni in mehki copati s potiskom

Udobnost in mehkoba na vsakem koraku! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Vibracijski pas Abdo Q InnovaGoods Sport Electrogym

Do želene postave na preprost način! Primerno za uporabo na področju trebuha, pasu, stegen, rok, ramen in hrbta!

-53%
NOVO

Brezžične bluetooth slušalke

Slušalke imajo ergonomski dizajn, ki omogoča, da jih nosite dlje časa brez neprijetnega tiščanja v ušesih. Kristalno čisti zvok, basi in do kar 100 ur v načinu pripravljenosti.

Super cena
NOVO

Prenosnik HP Elite x2 1012 G2, s 12,3" zaslonom na dotik

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!