Do - 72 % na 1x knjižno uspešnico (izbirate lahko med 10 različnimi knjigami), pri podjetju Videotop d.o.o.!

Plačajte 5,37 € in izbirajte med: ALI A. TOP 100 Dietnih skrivnosti ALI B. 39 sledi: Labirint kosti (1. knjiga) ALI C. 39 sledi: Napačna nota (2. knjiga) ALI D. 39 sledi: Tat mečev (3. knjiga) ALI E. 39 sledi: Onkraj groba (4. knjiga) ALI F. 39 sledi: Črni krog (5. knjiga) ALI G. Kako v formo po porodu ALI H. Izbranec ALI I. Začetek nevihte ALI J. Pazi, kaj si želiš, v vrednosti do 19,90 €. Poštnina je brezplačna!

Knjiga po izbiri 5,37 eur
Knjiga po izbiri 5,37 eur
5,37€
    Kupi kupon
Vrednost:
19,90 €
-72%
Prihranek:
14,53 €
 
 

TOP 100 Dietnih skrivnosti
Odkrijte skrivnosti hujšanja in ostanite vitki. Izberite najbolj učinkovita in okusna dietna živila. Preberite najnovejše informacije o tem, katere diete dejansko delujejo. Odkrijte najboljše pospeševalce prebave in načine, kako se boriti proti napenjanju in želji po hrani. Preizkusite preproste in slastne recepte. Uporabljajte simbole in določite ogljikove hidrate u nizkim indeksom gi in gl. Spoznajte živila z malo kalorijami in maščobami. 
39 sledi: Labirint kosti (1. knjiga)
V seriji The 39 Clues sledimo mogočni družini Cahill, kjer sorodniki med seboj neusmiljeno obračunavajo, da bi si zagotovili čim večji kos dediščine bogate pokojne babice Grace Cahill. Na voljo imajo dve možnosti – lahko vzamejo vsak en milijon dolarjev in so s tem poplačani, lahko pa se priključijo igri, kjer bodo s pomočjo devetintridesetih namigov iskali cilj, ki naj bi jih naredil za najmogočnejše ljudi na svetu.
39 sledi: Napačna nota (2. knjiga) 
Začela se je tekma za 39 sledi, ki varujejo velikansko moč. Štirinajstletna Amy Cahill in njen mlajši brat Dan sta presenečena, saj se naenkrat izkaže, da sta pri iskanju med vodilnimi. Iskanje ju popelje na Dunaj, kjer najdeta kodiran Mozartov notni zapis, ki je ključ do naslednje sledi. Amy in Danu sledi skupina moči željnih sorodnikov, zato nista prepričana, ali gresta zmagi nasproti ali pa naravnost v smrtonosno past. 
39 sledi: Tat mečev (3. knjiga) 
V tekmovanju, kdo bo odkril 39 sledi, ki so skrite po vsem svetu, velja le eno pravilo: ne zaupaj nikomur. Toda ko raziskovanje štirinajstletno Amy Cahill in njenega mlajšega brata Dana pripelje na Japonsko, bosta tretjo sled našla samo s pomočjo nezanesljivega strica Alistairja Oha. Bosta tako neumna, da bosta sprejela zavezništvo? Tu gre vendar za sled, zato Amy in Dan nimata izbire. Toda zaupanje sorodnikom je v družini Cahill smrtno nevarno ...

39 sledi: Onkraj groba (4. knjiga)
Sorodniki so ju izdali, stric ju je zapustil in za vodilo jima je preostal samo nejasen namig. Štirinajstletna Amy in njen mlajši brat Dan odhitita v Egipt, da bi našla naslednjo od 39 sledi, ki vodijo do vira neverjetne moči. Ko prispeta pa Amy in Dan dobita res nepričakovano darilo - sporočilo njune mrtve babice Grace. Ali bi Grace res rada pomagala mladima sirotama ... ali pa bosta Amy in Dan postala žrtvi najbolj nevarne izdaje doslej? 
39 sledi: Črni krog (5. knjiga) 
Nenavaden telegram štirinajstletno Amy Cahill in njenega mlajšega brata Dana popelje v samo srce Rusije in daleč stran od edine odrasle osebe, ki jo poznata. Sporočilo, pod katerega je podpisan skrivnostni NRR sproži pravo dirko odkrivanja zaklada, ki so ga ukradli nacisti, in resnice o umoru zadnje ruske kraljeve družine. Vse prehitro se Amy in Danu začne dozdevati, da je lov za zakladom dejansko past neusmiljenih Lucianov. Vaba pa je preprosto preveč mikavna ... kaj vse bosta Amy in Dan tvegala, da bi ugotovila, kaj se je resnično zgodilo tisto noč, ko so umrli njuni starši? 
Kako v formo po porodu   
V Sloveniji na leto rodi več kot dvajset tisoč žensk, ki se spopadejo z izzivom, kako s znebiti neželenega ostanka nosečniške teže. Knjiga je namenjena mamicam, ki si želijo izgubiti nosečniško težo. Je zabavna, hkrati pa je nasvetom enostavno slediti. Nudi dragocene informacije o prehrani, ki vključujejo številne različne vrste hrane, med katero lahko izbiramo, poleg tega pa ženske uči, kako se ustaviti ob napadih lakote. Njeno navdušenje in motivacija, ki kar kipita iz knjige sta zelo nalezljivi …

Izbranec 
Nenadoma pa se pojavi sovražnik: Vic Forbes najprej razkrije en škandal novega predsednika, potem pa še drugega. Nato grozi s tretjim razkritjem, ki bi lahko Bakerja popolnoma uničilo. Ko Ferbesa najdejo mrtvega, se svet Maggie obrne na glavo. Ali se za Forbesovim umorom morda skriva voditelj, ki ga je kovala v zvezde? Ali jo je preslepil s svojo pridigo o spremembi in upanju? Kdo je Stephen Baker v resnici? 
Začetek nevihte 
Harry Dresden je najboljši v svojem poslu. No, pravzaprav je edini v svojem poslu. Ko chicaški policisti naletijo na primer, ki očitno presega kreativnost ali zmožnost navadnih smrtnikov, ga prosijo za nasvet. »Vsakdanji« svet je namreč poln nenavadnih in magičnih stvari – in večina se z ljudmi ponavadi ne igra ravno lepo. 
Pazi, kaj si želiš   
Kar dekle hoče, ni vedno to, kar dekle potrebuje ... Da bi na podzemni železnici vedno bil prost sedež ... Da ne bi pojedla celega paketa čokoladnih bombonov ... Da bi srečala moškega, čigar hobiji vključujejo pomivanje posode in monogamijo ... Heather Hamilton si nenehno nečesa želi. Ne le velikih stvari, kot sta mir na svetu ali zmenek z Bradom Pittom, ampak majhnih, vsakdanjih reči, ki si jih zaželimo, ne da bi o njih posebej razmišljali. Vendar se zaveda, da se z njeno srečo nikoli ne bodo uresničile ... Dokler ji nekega dne ciganka ne proda resja. Nenadoma se končajo dnevi v znamenju slabe frizure, čeden Američan odgovori na njen oglas, v katerem išče sostanovalca, in prične se dobivati z Jamesom – popolnim moškim, ki ji pošilja rože, je odličen v postelji in se ne boji reči ‘ljubim te’ ...

Ne spreglej ostalih super ponudb

-75%

Notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Udobni zračni in mehki copati s potiskom

Udobnost in mehkoba na vsakem koraku! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Vibracijski pas Abdo Q InnovaGoods Sport Electrogym

Do želene postave na preprost način! Primerno za uporabo na področju trebuha, pasu, stegen, rok, ramen in hrbta!

-53%
NOVO

Brezžične bluetooth slušalke

Slušalke imajo ergonomski dizajn, ki omogoča, da jih nosite dlje časa brez neprijetnega tiščanja v ušesih. Kristalno čisti zvok, basi in do kar 100 ur v načinu pripravljenosti.

Super cena
NOVO

Prenosnik HP Elite x2 1012 G2, s 12,3" zaslonom na dotik

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!