- 51 % na knjižne uspešnice po izbiri: ALI Hiša opic ALI Bizonji vojščak ALI Srečni sin ALI Ljubezen mojega življenja ALI Žgečkljive zgodbe ALI Seks od A do Ž!

Plačajte 4,90 € za prijetno poletno branje, v vrednosti do 9,99 €!

4,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
9,99 €
-51%
Prihranek:
5,09 €
 
 

Izberite knjigo po svojem okusu!

Hiša opic
Zgodba se odvija v Sarajevu, kjer je policijski inšpektor Rosso odločen, da bo v od vojne razrušenem Sarajevu razkrinkal morilce in jih spravil za zapahe. Ljudje vsak dan umirajo na ulicah in v porušenih zgradbah se še vedno odvija nekakšno življenje. Pot iz enega na drugi konec Sarajeva je podvig, saj se je potrebno izmakniti ostrostrelcem, ki prežijo na okoliških hribih, in se prebiti mimo kontrolnih točk, ki jih nadzirajo različne vojske. 
Bizonji vojščak
Laura in Terry Sheldon v naravni nesreči izgubita devetletni hčeri dvojčici, kar za zmeraj zaznamuje življenje njunih staršev. 
Srečni sin 
Čeprav Erica in Thomasa nista krvna brata, postaneta brata za vse življenje. Thomas je temnopolt in se ves čas sooča z različnimi boleznimi in poškodbami, saj se je rodil z luknjo v pljučih. Eric je nasprotje Thomasa, v trenutku pritegne vsakogar, globoko v sebi pa se boji, da je preklet in da lahko pogubi tudi tiste, ki jih najbolj ljubi.

Ljubezen mojega življenja
Neke noči se Olivii podre svet, ko izve, da je njen mož Luca umrl v prometni nesreči. Ker ji ostane le bolečina ob izgubi in žalovanju, zapusti vse, kar ima v Londonu in se vrne v domače mesto na jugozahodu Anglije.
Žgečkljive zgodbe 
Knjiga Žgečkljive zgodbe vabi v sproščujoče branje, polno erotike in čutnosti. Sedem vznemirljivih zgodb bralca zadržuje v prepadu najglobljih, nikoli izrečenih želja in ga popelje med pozabljene trenutke najstniških razigranih hormonov ter v najbolj intimna skrivališča človeške domišljije. 
Seks od A do Ž 
Seks je zelo pomemben del našega življenja, zato je dobro poznati svoje telo, spolnost in predvsem posledice spolne aktivnosti. S pomočjo informacij v knjigi se o vsem tem poučimo, izvemo, zakaj se fantje in dekleta obnašajo tako, kot se, dobimo tudi odgovore na vprašanja v zvezi s seksom.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-75%

Notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Udobni zračni in mehki copati s potiskom

Udobnost in mehkoba na vsakem koraku! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Vibracijski pas Abdo Q InnovaGoods Sport Electrogym

Do želene postave na preprost način! Primerno za uporabo na področju trebuha, pasu, stegen, rok, ramen in hrbta!

-53%
NOVO

Brezžične bluetooth slušalke

Slušalke imajo ergonomski dizajn, ki omogoča, da jih nosite dlje časa brez neprijetnega tiščanja v ušesih. Kristalno čisti zvok, basi in do kar 100 ur v načinu pripravljenosti.

Super cena
NOVO

Prenosnik HP Elite x2 1012 G2, s 12,3" zaslonom na dotik

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!