Revolucionarno odkrijte! - 75 % na kremo po izbiri: 1.) krema Slim Excelle (300 ml), za topljenje maščobnih oblog ALI 2.) krema proti gubam ViperVenomAktiv (50 ml) s petpidi iz strupa jamskega gada! Poštnina je brezplačna!

Domača lekarna!

Krema po izbiri: Slim Excelle ALI ViperVenomAktiv
Krema po izbiri: Slim Excelle ALI ViperVenomAktiv
Krema po izbiri: Slim Excelle ALI ViperVenomAktiv
19,99€
    Kupi kupon
Vrednost:
79,94 €
-75%
Prihranek:
59,95 €
 
 

Revolucionarna krema Slim Excelle za topljenje maščobnih oblog. Imejte raven trebuh brez trebušnjakov, v samo 3 tednih!

Revolucionarno odkrijte! Končno lahko imate raven trebuh brez trebušnjakov in naporne vadbe. Zaradi tega novega odkritja lahko v samo dveh tednih shujšate za 3 kg. Poleg tega lahko v obseg izgubite tudi do 4 cm v samo treh tednih, vse to iz udobja vašega doma!

Krema Slim Excelle je namenjena vsem, ki si želijo raven trebuh in vitko postavo brez maščobnih oblog. Aktivne sestavine te kreme (med katerimi sta kofein in čili) zmanjšujejo in preprečujejo prekomerno nalaganje maščobnih oblog na predelu trebuha, bokov in pasu ter učinkovito in hitro izgorevajo nakopičene maščobne obloge.

Prve rezultate uporabe kreme Slim Excelle boste opazili že po 3 tednih uporabe. Ko dosežete želene rezultate, občasno nadaljujte z uporabo Slim Excelle, da bi rezultate obdržali in preprečili ponovno nalaganje oblog. 

Slim Excelle je popolnoma varna za uporabo, saj vsebuje le naravne sestavine, ki so dokazano učinkovite in varne za uporabo.  

Naravno pomlajevanje obraza z učinki kačjega strupa! Krema VIPER VENOM zmanjša celo najbolj izrazite gube v samo mesecu dni!

Imejte popolnoma naraven facelifting tretma iz udobja vašega doma in bodite na videz tudi do nekaj let mlajše!

- Učinkovito zmanjšanje izrazitih in globokih gub
- Upočasni nastanek novih gub
- Vidni rezultati v zelo kratkem času
- Naravna metoda napenjanja obraza

Krema ViperVenomAktiv – revolucionarno odkritje je bilo do sedaj dostopno samo hollywoodskim elitam, sedaj pa je dostopno tudi vam! Ključ učinkovitosti te kreme za pomlajevanje je ekstrakt kačjega strupa, ki so ga strokovnjaki poimenovali »eliksir mladosti«.

Krema ViperVenomAktiv je namenjena vsem tistim, ki si želijo odstraniti gube na naraven način – brez kirurških operacij in botoksa. Sestavine kreme prodrejo globoko v sloje kože, jo regenerirajo, hranijo, navlažijo in ščitijo. 

Rezultat je pomlajen izgled in negovana, zdrava in mladostno sijoča koža. Brez brazgotin in tveganj, ki jih s sabo prinašajo kirurške operacije in botoks.

Nanesite jo na področje obraza in vratu, zjutraj in zvečer, na čisto in suho kožo. Z redno uporabo kreme ViperVenomAktiv boste v 28-ih dneh dosegli neverjetne rezultate – zmanjšali vidnost gub tudi do 83,2 %.

Pozabite na boleče in drage operacije! Krema ViperVenomAktiv je vaša rešitev za naravno odstranjevanje gub!


Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena

Vrhunska vzmetnica Königsmann Family

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge dimenzije vzmetnic, preverite med dodatnimi možnostmi!

-65%

Komplet 4 nastavkov za električne ščetke Sonicare

Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis! Ne spreglejte vseh nastavkov med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

Super cena
NOVO

Prenosnik Lenovo ThinkPad T570, 15,6"

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!

-85%
NOVO

Komplet 8 ProSTART nastavkov za električne ščetke Sonicare

Za čudovit nasmeh! Ob hkratnem nakupu 2 kompletov prejmete 4 nastavke gratis!

Super cena
NOVO

Brosway Chant ogrlica v zlati barvi

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!