Malo za šalo, malo za res - čtivo za telebane! - 52 % na priročnik iz legendarne zbirke Za telebane, pri Založbi Pasadena! Izbirate lahko med 7 tematskimi naslovi.

Plačajte 11,90 in se zabavajte ter hkrati izobražujte s knjigami svetovno znane zbirke, v vrednosti 24,95 €. Izbirate lahko med 7 naslovi: ALI EFT - tehnika doseganja čustvene svobode za telebane ALI Depresija za telebane ALI Premagovanje anksioznosti za telebane ALI Kognitivno-vedenjska terapija za telebane ALI Motnja pozornosti in hiperaktivnost za telebane ALI Seks za telebane (tretja izdaja) ALI Shizofrenija za telebane.

11,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
24,95 €
-52%
Prihranek:
13,05 €
 
 

Telebani, naredimo stvari preproste! Le kdo ne pozna legendarne zbirke zabavnih referenčnih priročnikov o računalništvu, seksu, premagovanju anksioznosti in še mnogih temah. Vse od leta 1991 so knjige za telebane več milijonom bralcev po vsem svetu pomagale narediti stvari preproste, in sicer na več kot 1.300 tematskih področjih. Knjige za telebane so postale nepogrešljiv sopotnik, pa naj gre za osebno ali poslovno rabo. Te knjige niso navadni priročniki: poleg tega, da so informativne in zanesljive, so tudi zabavne!

EFT - tehnika doseganja čustvene svobode za telebane
Dajte čustvom prosto pot, povrnite si ravnotežje in negativne misli spremenite v pozitivna dejanja. Tehnika doseganja čustvene svobode je ena izmed vodilnih energijskih tehnik. Z njo lahko učinkovito ublažimo najrazličnejše telesne in čustvene težave. Ta praktični vodič vam predstavlja teorije in tehnike EFT in pojasnjuje, kako lahko uporabljate to hitro, varno in blago tehniko.
Depresija za telebane
Depresija se je v zadnjih desetletjih povzpela na vrh lestvice najpogostejših duševnih bolezni tako pri nas kot drugod po svetu. Vsaj enkrat v življenju prizadene približno petino prebivalstva, s tem pa tudi njihove najbližje, ki skupaj z obolelimi pogosto z velikimi napori iščejo poti do boljšega počutja.
Premagovanje anksioznosti za telebane
Knjiga, ki bo marsikomu pomagala iz tesnobnih klešč anksioznosti. Obsežni priročnik Premagovanje anksioznosti za telebane je nepogrešljivo orodje za samopomoč v stiski, ko nas v kot stisnejo panični napadi, stres, tesnoba in ohromljujoč strah.
Kognitivno vedenjska terapija za telebane
Kognitivno-vedenjska terapija se osredotoča na način, kako reagirate na situacijo, in vas spodbuja k ustvarjanju novih miselnih vzorcev za boj z uničujočimi prepričanji in dejanji. Ta mednarodno uspešen vodič po KVT vam bo pomagal prepoznati negativne načine razmišljanja, ki vas ovirajo, in vam pokazal, kako jih ocenite in se spoprimete z njimi.

Motnja pozornosti in hiperaktivnost za telebane
Tako pri nas kot v svetu se motnja pomanjkljive pozornosti s hiperaktivnostjo ali brez (oziroma – s tudi pri nas udomačeno kratico – AD/HD) že dolgo obravnava pri otrocih – komaj v zadnjih letih pa se prepoznava tudi pri odraslih. Ta izčrpen in praktičen priročnik za samopomoč je namenjen tako otrokom (oziroma njihovim staršem) kot odraslim z AD/HD.
Seks za telebane, tretja izdaja
Uspešnica, ki je navdušila bralce, se vrača v tretji, prenovljeni izdaji. Priročnik je namenjen tako začetnikom kot tistim, ki vedo vse o seksu. Seks za telebane je veliko več kot le nabor položajev in vodič po orgazmu - dr. Ruth ponovno predstavlja seks od A do Ž na preprost in igriv način, primeren za vsakogar.
Shizofrenija za telebane Iščete dodatne, razumljivo predstavljene informacije o shizofreniji? Ta prijazni vodič omogoča družinam in skrbnikom razumevanje te bolezni, njihovim najbližjim pa pomaga pri sprejemanju dobrih odločitev o lastnem zdravju ter jih vodi k samostojnejšemu življenju. Vsebuje praktična orodja za podporo ljubljene osebe, ohranjanje optimizma in izobraževanje vseh članov družine.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-75%

Notranja nadzorna kamera

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena

Mini fotoknjiga Tiskanček, 8 strani

V tej ponudbi so na voljo tudi druge fotoknjige - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%

Udobni zračni in mehki copati s potiskom

Udobnost in mehkoba na vsakem koraku! Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
NOVO

Vibracijski pas Abdo Q InnovaGoods Sport Electrogym

Do želene postave na preprost način! Primerno za uporabo na področju trebuha, pasu, stegen, rok, ramen in hrbta!

-53%
NOVO

Brezžične bluetooth slušalke

Slušalke imajo ergonomski dizajn, ki omogoča, da jih nosite dlje časa brez neprijetnega tiščanja v ušesih. Kristalno čisti zvok, basi in do kar 100 ur v načinu pripravljenosti.

Super cena
NOVO

Prenosnik HP Elite x2 1012 G2, s 12,3" zaslonom na dotik

Vrhunski dizajn, najkvalitetnejše komponente in neverjetna vzdržljivost!