Učenje španščine med nativnimi govorci! - 70 % na 7-dnevne izobraževalne počitnice v Španiji: 6x nočitev v triposteljni sobi + 15 šolskih ur španščine (3x 45 min dnevno) + 5 brezplačnih dodatnih aktivnosti + brezplačno koriščenje bazena!

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi aranžmaji - ne spreglejte vseh spodaj med dodatnimi možnostmi! Kuponi so unovčljivi kar do 30. 11. 2017!

7-dnevne izobraževalne pocitnice v Španiji
7-dnevne izobraževalne pocitnice v Španiji
7-dnevne izobraževalne pocitnice v Španiji
7-dnevne izobraževalne pocitnice v Španiji
7-dnevne izobraževalne pocitnice v Španiji
59,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
198,00 €
-70%
Prihranek:
139,00 €
 
 

Naučite se španščine kar v Španiji, spoznajte zanimive ljudi z vsega sveta in se naučite osnov še kakšnega drugega jezika ter spoznajte druge kulture! Obiščite Valencio in spoznajte jezik, kulturo in običaje na najbolj pristen način. Prepustite se avanturi, ki jo zlepa ne boste pozabili, zaplešite salso in se preizkusite v kuhanju paelle!

V tokratni ponudbi boste dobili 6x nočitev v apartmaju s skupno kuhinjo, kopalnico in dnevno sobo, 3 učne ure španskega jezika na dan, potrebno študijsko gradivo (cena gradiva ni vključena v vpisnino), dostop do interneta, tečaj salse in kuhanja paelle, piko na i pa bodo dogodivščini dale še dodatne zabavne vsebine.

Bivali boste v prikupnih lesenih bungalovih jezikovne šole Escuela Albufera, v mirnem predelu El Salerja, mesteca, ki slovi kot rojstni kraj paelle, le 7 minut peš hoda od krasne peščene plaže El Saler in 20 minut vožnje z avtobusom od centra Valencie. V prostem času pa se boste lahko zabavali v prijetni družbi in navezovali stike z ljudmi z vsega sveta. Kampus lahko sprejme do 150 oseb.
Escuela Albufera pa ni samo šola, temveč veliko širše zastavljen koncept, saj združuje učenje jezika, spoznavanje španske kulture, veliko zabave in možnosti sklepanja novih prijateljstev, saj se učenja španščine tam udeležujejo ljudje z vsega sveta.

Valencia je z 800.000 prebivalci tretje največje mesto v Španiji, za Barcelono in Madridom. Živahno sredozemsko mesto z bogato zgodovino zaradi številnih vrtov in parkov nosi tudi vzdevek Mesto rož. Pestra zgodovina, ki sega v čase antičnega Rima, je mesto oblikovala v svojevrstno metropolo, ki združuje staro in novo in je zaradi tega privlačna za turiste vseh generacij in interesov. Ljubitelji arhitekture bodo navdušeni nad široko paleto arhitekturnih slogov, od rimskih in arabskih do sodobnih, ljubitelji motošportov se tja zgrnejo v času motorističnih dirk, ljubitelje jadranja navdušujejo regate in še bi lahko naštevali.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 51,00 €. Razliko 204,00 € do polne cene (255,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Makarska, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus in pijačo v hotelu Alem 2* v Makarski!

Hotel je obdan z zelenim borovjem, v bližini hotela je čudovita plaža, na voljo je tudi pijača ob večerji in brezplačno parkirišče.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus v depandansah Omorika 3* v Crikvenici!

Depandanse obdane z bujnim mediteranskim rastlinjem so v neposredni bližini hotela Omorika. Vključena uporaba otroške igralnice.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih v Ad Turres Resortu 3* s polpenzionom plus in pijačo ob večerji!

DODATNI POPUSTI!

Moderen Resort, obdan z zelenim rastlinjem, ponuja idealno kombinacijo za vsak dopust. Aktivni lahko najdejo svoje mesto na bližnjih športnih igriščih.