Romantični Pariz za vaju! - 51 % na 3-dnevni oddih za 2 osebi: 2x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom v razkošnem Hotelu George Sand, 15 min od centra Pariza! Vdihnita ljubezen v zraku ali pa prebudita otroka v sebi in se odpravita v Disneyland. Kuponi unovčljivi do 31. 8. 2013!

Pri tej ponudbi lahko, s klikom na kupi Kupon, izberete 2x nočitev za 2 osebi za 169 € ali 3x nočitev za 2 osebi za 238 €.

Romanticni Pariz za 2 osebi
Romanticni Pariz za 2 osebi
Romanticni Pariz za 2 osebi
Romanticni Pariz za 2 osebi
Romanticni Pariz za 2 osebi
169,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
346,00 €
-51%
Prihranek:
177,00 €
 
 

L'amour à la française!
Zaljubite se v Pariz, ki je sinonim za ljubezen in romantiko! Zakaj? Morda zato, ker je francoska prestolnica polna ozkih uličicah in prehodov, odmaknjenih od hrupa in prometnega vrveža ali preprosto zato, ker te pusti brez diha ob pogledu na čudovite »luči«, ki pričarajo predstavo, ki se nikoli ne konča in ima neskončno privlačnost za vse tiste zaljubljence. Nedvomno pa zaradi bogate zgodovine mesta, polne ljubezenskih anekdot in njegove umetnosti (kiparstvo, slikarstvo, itd), ki pogosto posreduje čutnost in erotiko.
Romantično? Razvajanje ob kozarcu dobrega vina na terasi Café de Flore ali morda sprehod z roko v roki skozi labirint ulic v Latinski četrti do Louvre, Katedrala Notre Dame in Eifflovega stolpa. Odločitev prepuščamo vam.

NAMIG ZA LETASKE VOZOVNICE
Z nizkocenovnim prevoznikom Ryanair.com si lahko povratno letalsko vozovnico iz Benetk rezervirate že od 47 € dalje! Odhode in cene preverite TUKAJ. Za ostale prevoznike pa vam svetujemo povezavo Skyscanner.net TUKAJ.

HOTEL 
Skozi melodije Chopina vas pričaka razkošen, a še vedno domač »dvorec« iz 19. stoletja, obnovljen 2007 in v katerega je bilo vloženega veliko truda, da so ohranili prvotno fasado iz mozaika in iz njega naredili pravi »muzej« v malem. Le 10 min hoje do CNIT in Grande Arche de La Defense in le 100 m do železniške postaje Paris Saint-Lazare in Versaillesa. Hotel ponuja 31 edinstvenih sob s svojo noto. Sobe so opremljene z brezplačnim Wi-fi-jem, ravnim zaslonom LCD TV s satelitskimi programi, mini barom, kopalnico (sušilec za lase) in direktno telefonsko linijo. 

LOKACIJA
Očarljiv hotel se nahaja v središču cone La Defense, 10 minut hoje do La Défense in La Grande Arche in 15 minut (metro/bus) do središča Pariza, Château de Versailles, Gare Saint Lazare La Défense, Place de l'Etoile in Elizejskih poljan ter 45 minut stran (direktna linija) do najbolj priljubljenega zabaviščnega parka Disneyland Paris. Letališče Paris Charles de Gaulle je od hotela oddaljeno 30 km, Paris Orly 27 km in Paris Beauvais 79 km.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Frizerski paket za moške v frizerstvu NARG

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunska SPA pedikura za ženske in moške

Na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!