Dalmatinski večer! - 31 % na vstopnico za Veliki mednarodni klapski festival 2013, ki bo potekal v soboto, 16. 3. 2013 ob 20. uri v Centru Stožice. Ponudba velja za parter 2 (32.-40. vrsta)!

Pri tej ponudbi lahko, s klikom na kupi Kupon, izberete vstopnice za: A. parter oz. tribuna spodaj + DVD za 26 €; B. parter 2 za 19 €; C. tribuna spodaj za 23 €

19,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
27,00 €
-31%
Prihranek:
8,00 €
 
 

Ljubitelji klapske pesmi bodo v začetku pomladi prihodnje leto priča prvemu mednarodnemu klapskemu festivalu v Sloveniji, ki ga organizatorji pripravljajo v sodelovanju z organizatorji Omiškega in Opatijskega festivala. 16. marca 2013 se v dvorani Stožice v Ljubljani obeta srečanje kar štirinajst najboljših klap iz Jadranske regije. Izvajalci klapskih melodij iz Slovenije, Hrvaške, Bosne in Hercegovine, Srbije in Črne gore se bodo potegovali za naziv najboljše klape festivala ter za nagrado občinstva, prvo- , drugo- in tretjeuvrščene tekmovalce pa čakajo tudi privlačne denarne nagrade, ki jih bodo podelili člani žirije.

Vsaka klapa bo nastopila z dvema skladbama, od katerih mora biti ena avtorska, dalmatinska in izvedena na tradicionalen klapski način ob instrumentalni spremljavi, druga pa mora biti priredba zabavne dalmatinske skladbe. O kakovosti nastopa posameznih klap bo presojala strokovna žirija v mednarodni sestavi, skupaj z gledalci.
Na Velikem mednarodnem klapskem festivalu Ljubljana bodo nastopili:
Klapa FORTICA iz Šibenika
Klapa SUBRENUM iz Dubrovnika
Klapa NOSTALGIJA iz Zagreba
Klapa KAMPANEL iz Primoštena
Klapa KONTRADA iz Zadra
Klapa VOLOSKO iz Opatije
Klapa SOL iz Paga
Klapa CINQUINA iz Rijeke
Klapa VINČACE iz Novog Vinodolsk
Klapa SOL iz Paga
Klapa CINQUINA iz Rijeke
Klapa VINČACE iz Novog Vinodolskog
Klapa GODIMENTI iz Vodic
Klapa KRŠ iz Mostarja
Klapa CASTEL NUOVO iz Boke Kotorske
Klapa PANON iz Novega Sada
SLAVKO IVANČIČ s klapo SOLINAR iz Pirana.
Za vrhunec večera bo poskrbel Oliver Dragojević, ki bo kot posebni gost nastopil z zasedbo Dupini.

Klapsko petje je sicer tradicionalna hrvaška vokalna glasba, ki ima svoje korenine na jugu Hrvaške (Dalmacija), pretežno v primorskih in otoških krajih, in je uvrščena na UNESCOv seznam nematerialne svetovne dediščine v Evropi. To čedalje bolj priljubljeno glasbeno zvrst boste lahko v živo poslušali v soboto, 16. marca 2013 ob 20. uri, v Centru Stožice v Ljubljani.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Vrsar, Hrvaška

Pomladni oddih v Hotelu Pineta 3* ali apartmajih Riva 3* v Vrsarju

Vključeno bivanje 1 otroka do 11,99 let!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Istra, Hrvaška

Edinstvene mobilne hiške v 4 odličnih kampih v Istri

KONČNO ČIŠČENJE VKLJUČENO!

Preživite krasen dopust v enem od štirih odličnih kampov v Istri! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Mala Nedelja, Slovenija

Oddih v Glampingu Sončna dolina Bioterme v Mali Nedelji

Preživite nepozabne, sproščujoče dneve, odmaknjeni od mestnega vrveža! Idealna izbira za družine! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
NOVO Ankaran, Slovenija

Najem NOVE Premium mobilne hiške v Hotel & Resort Adria v Ankaranu

Vrednost kupona je 40,20 €. Razliko 227,80 € do polne cene (268,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Malinska, otok Krk, Hrvaška

Popolne počitnice v Blue Waves Resortu 4* na Krku

Opcije tudi za 1.maj!

Vrednost kupona je 54,00 €. Razliko 216,00 € do polne cene (270,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh terminov bivanja in različnih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!