Spravite se v formo! - 74 % na pol-trenersko mesečno karto neomejenih vadb z asistenco trenerja, ki se prilagodijo cilju posameznika + 3 urni uvodni seminar + mesečna karta za skupinsko vadbo - 2x tedensko (boot camp, spinning, pilates) + beljakovinski napitek v MaxxFIT-u!

Plačajte 49 € in si izoblikujte postavo, preidite nazaj v kondicijo in se posvetujte o zdravi prehrani, v vrednosti 190 €.

49,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
190,00 €
-74%
Prihranek:
141,00 €
 
 

Želite shujšati, učvrstiti telo in pridobiti kondicijo? Prepričani smo, da so odgovori na vsa tri vprašanja pritrdilni, saj v današnjem prenatrpanem času enostavno nimamo prostora za odvečne kilograme, mlahavost in zadihanosti zaradi manjka kondicije. In veste, da nas samo še nekaj kratkih mesecev loči do ponovnega snidenja s  poletjem, ko boste lahko svoje pridno delo tudi mično pokazali. Če ste na treningih radi s prijatelji, povabite še 2. Če ste bolj tekmovalne narave pa vas bodo razvrstili v primerno skupino treh vadečih.

Pol-osebno trenerstvo pomeni, da v dvorani trenirajo maksimalno trije vedeči z enim osebnim trenerjem. Mesečni paket vsebuje mesečno karto pol-trenersko neomejenih vadb z asistenco trenerja, ki se prilagodijo cilju posameznika (oblikovanje postave, hujšanje, kondicijska priprava,..) in nudijo strokovno pomoč. Čaka va še 3 urni uvodni seminar (kjer se udeleženci naučijo osnovnih vaj, ki bodo vključene v programe, uporabe rekvizitov, načinov stopnjevanja intenzivnosti vadbe, vaj za ogrevanje ter raztezanje, del seminarja pa bo namenjen tudi prehrani). Dobili boste še mesečno karto za 2x tedensko skupinsko vadbo (boot camp, spinning, pilates,v času koriščenja treningov z asistenco) + beljakovinski napitek po treningu.

Vadbeni center MaxxFIT se nahaja na Kajuhovi 32p, v Ljubljani in je vadbeni center, v katerem vam zagotavljajo sproščeno vzdušje, dobro počutje, doseganje želenih rezultatov in kvaliteto storitve. Poleg pol-osebnega trenerstva vam nudijo še, da pri njih v majhnih skupinah ljudi lahko oblikujete svoje telo s funkcionalno vadbo Boot camp, krepite srce ter kurite odvečno maščobo na Spinningu ter poskrbite za lepšo držo in zdravo hrbtenico s klasičnim Pilatesom ali Pilatesom na stolih, ki ga v Sloveniji lahko vadite le pri njih!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Frizerski paket za moške v frizerstvu NARG

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunska SPA pedikura za ženske in moške

Na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!