Lažje življenje brez stresa! - 61 % na 50-minutni tretma z bioenergijo v Studiu Heliantha, s katerim boste povečali količino energije v telesu in se posledično počutili boljše!

Plačajte 19,50 € in si zagotovite zdravo, srečno in uspešno življenje, v vrednosti 50 €.

19,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
50,00 €
-61%
Prihranek:
30,50 €
 
 

Prepustite se zdravljenju z bioenergijo, ki vas bo napolnila z novimi močmi!
Bioenergija je prisotna v vsaki celici našega telesa in ne samo to, širi se navzven. V nas prihaja in iz nas izhaja. Obdaja nas t.i. energetsko telo ali avra. To energetsko telo neke vrste obleka ali ščit, ki ohranja naše telo v ravnovesju. Energetsko telo zdravega srečnega otroka je enakomerno, svetlo, rahlo, nežno, izžareva nekaj, v kar bi se potopili in tam ostali. Energetsko telo odraslega bolnega človeka je težko, temno, polno vdolbin in hkrati bodic. Razlika je očitna. Tekom odraščanja se srečujemo z lepimi izkušnjami in težkimi nalogami. Srečujemo ljudi od katerih se učimo in ljudi, ob katerih bi najraje vse skupaj pustili in zakopali glavo v pesek.

Terapevtka Jana s tretmajem poveča količino energije v telesu, ki vam je je v napornem vsakdanu in ob bolezni primanjkuje. S tem dosežemo boljše delovanje organov, hitrejše samozdravljenje, odpravo bolečin... Kot prana terapevt pa se zaveda, da pomagati samo fizičnemu telesu ni dovolj. Velik poudarek daje vzpostavitvi celovitega energetskega ravnovesja. Pomaga vam prepoznati okoliščine, ki vas izčrpavajo, spoznati zaščite in pravočasno zagotoviti telesu dovolj energije, ki dolgoročno vodi v zdravo, srečno in uspešno življenje.

Jana Pristovšek je ženska, žena, mama in medicinska sestra s 30-letnimi izkušnjami v medicini. V letih vzponov in padcev, veselja in žalosti, smeha in joka, življenja kar tako in življenja v iskanju same sebe, je našla nekaj, kar je tu, od nekdaj, za vse, imenovano chi ali qi, prana, Vesolje, Vse, kar je, Univerzum, biopotencial, najenostavneje slovensko povedano bioenergija.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Kope, Slovenija

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij smučarskih vozovnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

IBX nega za razcepljene in poškodovane nohte

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije - ne spreglejte med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Domžale, Slovenija

Prestižna zlata nega obraza (90 min)

Celovita regeneracija vaše kože na obrazu s kozmetiko Afrodita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna antistresna terapija v masažnem salonu Balance

Povrnite telesu izgubljeno vitalnost!