Nepozaben oddih ob "madžarskem morju", le 100 m od obale jezera! SUPER CENA za 3-dnevni oddih za 2 osebi v Nostra Hotelu v Siófoku, na obali Blatnega jezera: 2x nočitev z zajtrkom v udobni standardni sobi + wi-fi v skupnih prostorih + brezplačno parkirišče!

Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Odlicen oddih za 2 osebi v Nostra Hotelu v Siófoku
Odlicen oddih za 2 osebi v Nostra Hotelu v Siófoku
Odlicen oddih za 2 osebi v Nostra Hotelu v Siófoku
Odlicen oddih za 2 osebi v Nostra Hotelu v Siófoku
140,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Hotel stoji v počitniškem predelu Siófoka, na Srebrni plaži (Ezüstpart), nekaj minut hoda od odprte plaže, lokacij za ribarjenje, pristanišča, slavne promenade Petőfi Promenade, Sió plaze in Vodnega stolpa - le 100 od Blatnega jezera in 1.200 m od centra mesta.

Siófok, "prestolnica Blatnega jezera" je živahno mesto, ki je poleti polno turistov in kljub bolj umirjenemu vzdušju ponuja pisano paleto izkušenj in programov.
Počitniški predel Siófoka sestavljata dva dela: Zlata in Srebrna plaža. Vzhodni del je Zlata plaža (Aranypart), kjer je večina hotelov, restavracij, zabavnih objektov, dogodkov, festivalov, brezplačna plaža Siófoka (Siófoki Szabadstrand), Velika plaža (Nagystrand), pustolovski, spa in wellness center Galerius (Galerius Élményfürdő és Wellness Központ), pristanišče (Kikötő), promenada Petőfi (Petőfi Sétány), Sió Pláza in Vodni stolp (Víztorony).  
Ob Srebrni plaži (Ezüstpart) stoji večina apartmajev in penzionov, ob obali pa je tudi cela vrsta brezplačnih plaž. Sezonski plesni klub Palace je tudi tam.
Pustolovski, spa in wellness center Galerius, ki je odprt vse leto, je cca 800 m2 velik objekt s 6 zaprtimi in odprtimi bazeni, ki navdušuje ljubitelje plavanja. Tam lahko najdete pustolovski bazen, topli bazen, bazen z mehurčki, otroški bazen, vadbeni bazen, odprti topli bazen, tobogane, jacuzzi, finsko savno, bio savno, infra savno, svetlobno in aromaterapevtsko savno, skakalni bazen, parno kopel, tepidarij, solno sobo, sobo z morskim zrakom, stoječe in ležeče solarije, masaže in wellness tretmaje. Za hrano je poskrbljeno s snack in koktajl barom.

Blatno jezero je največje jezero v osrednji Evropi, saj je dolgo 77 km, mestoma pa širina jezera doseže tudi 14 km. Polotok Tihanyi (Tihanyi-félsziget) je na severovzhodnem delu "madžarskega morja", njegov relief, flora in favna pa privlačijo številne turiste. Enostavno ga je mogoče doseči z južne obale ali z ladjico. Nacionalni park Balaton (Balaton-felvidéki Nemzeti Park), vinska regija Badacsony in kotlina Tapolca (Tapolcai medence) mejijo na jezero na severu. Tam je voda globlja kot na jugu, a je primerna za plavanje na obeh straneh jezera. Ob jezeru je cela vrsta obalnih mest, ki se jih splača obiskati zaradi pestre ponudbe spektaklov in programov: Tihany, Balatonfüred, Tapolca, Keszthely, Fonyód, Zamárdi, Siófok. Na voljo je vse mogoče, živali, rastlinje, parki, možnosti voženj z ladjico, ribarjenje, plavanje, gradovi, palače, gastronomska ponudba in glasbeni festivali, termalna kopališča in wellnessi. Ob Blatnem jezeru vam preprosto ne more biti dolgčas v kateremkoli letnem času, na kopnem ali na vodi: pedalini, čolni, ladje, kanuji, wakeboardi, smučanje na vodi, windsurfing, jadranje, motorni čolni, flyboardi, vodni skuterji, izleti po jezeru, vodna košarka, vodna odbojka, bungee skoki, tečaji kopenskih športov, jahanje, karting, zabaviščni park, helikopterji, leti z letalom, skoki s padalom, jadralno padalstvo, balonarstvo itd. Ogledate si lahko gledališke predstave na prostem, če ste ljubitelji festivalov, pa nikakor ne smete zamuditi festivala jazza in vina Balatonboglár (Balatonboglári Jazz és Borfesztivál), različnih gastronomskih dogodkov ali velikih zabav, kot so Balaton Sound, B My Lake, Beach Festival (Strand Fesztivál) ali VeszprémFeszt.
Več informacij (v angleščini) najdete na tej povezavi.

Zamárdi (glasbeni festivali, 3 km dolga brezplačna plaža, pustolovski park Zamárdi): 9 km
Tihany – s trajektom (polotok Tihany, Tihany Echo, sivkin festival v Tihanyju): 19 km
Balatonfűzfő (Balaton Bob pustolovski in zabavni park): 34 km
Balatonboglár (gastronomski in vinski festivali): 43 km
Veszprém (Veszprém Zoo): 49 km
Balatonfüred (Annagora Aquapark): 57 km

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Tajska masaža telesa z olji ali tradicionalna masaža v Oaza Koseze!

Edinstvena sprostitev!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Estetska pedikura v salonu Nežni dotik v Ljubljani!

Za lepa stopala!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna TUINA masaža za 2 osebi v Zen Therapy Massage Center

Izkusi celovito moč tradicionalne kitajske medicine!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!