Naravno povečajte oprsje! – 63 % na revolucionarni pripomoček Easy Curves za povečanje oprsja v 30 dneh le z 5 minutami vadbe na dan.

Plačajte 29,90 € in z vsakodnevno vadbo v 1 mesecu dvignite svoje oprsje, v vrednosti 83 €.

29,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
83,00 €
-63%
Prihranek:
53,10 €
 
 

Povečanje oprsja že v 30ih dneh z le 5minut vadbe na dan! Naravno povečajte, učvrstite in dvignite oprsje! Skrivni vadbeni pripomoček mnogih žensk. Bi radi naravno povečali oprsje? Brez tvegane operacije? Le 5minut na dan s popularnim izdelkom Easy curve vam lahko spremeni oprsje. Izdelek, ki so ga razvile ženske. Dekolteji, kopalke in odpete bluze bodo sedaj vaš novi stil.

Vadba omogoča krepitev prsnih mišic, ki posledično oblikuje in povzdigne oprsje. Izdelek nudi prilagajanje stopenj. Tako lahko začnete z lažjim uporom in si po potrebi in glede na željen učinek prilagajate moč.

Kako deluje?
Popolna vadba za oprsje. Vadba poleg povečanja oprsja, blaži povešanje in upad oprsja. Pričnite z vadbo še ta mesec! Osvojite poletje z večjim, čvrstejšim in bolj polnim dekoltejem. Vadbo lahko izvajate tudi med gledanjem televizije. Priporočamo vam, da si izberete takšen del dneva, da vam bo vadba postala rutina in jo boste resnično izvajali 5 minut na dan. Pripomoček je primeren tudi ta uporabo v pisarni saj je tih in ga lahko posodite tudi sodelavkam ali one vam.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-64%

Magnetna tabla briši-piši in paket osnovne opreme za uporabo

Odlična izbira za opomnike, družinska sporočila ali otroško igro in ustvarjanje!

-69%

Komplet kondomov Durex in Pasante (50 kosov)

V tej ponudbi lahko izberete tudi komplet 40 kondomov Anatomic/London/Basic/Strawbery/Ultra Thin za 14,90 €!

-50%
NOVO

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-60%
-50%
NOVO

BugHunt solarna svetilka, ki odganja komarje (2 kosa)

Odganjalec komarjev in svetilka v enem izdelku!