Oddih na Madžarskem, manj kot 15 km od Budimpešte! SUPER CENA za 3-dnevni oddih v gostišču Bagoly v mestu Gyömrő, ob istoimenskem jezeru z zdravilno vodo: 2x nočitev s polpenzionom + neomejeno kopanje v jezeru Gyömrő v poletni sezoni + neomejeno koriščenje wellnessa + wi-fi in parkirišče!

Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Fantasticen oddih v gostišcu ob jezeru z zdravilno vodo
Fantasticen oddih v gostišcu ob jezeru z zdravilno vodo
Fantasticen oddih v gostišcu ob jezeru z zdravilno vodo
Fantasticen oddih v gostišcu ob jezeru z zdravilno vodo
Fantasticen oddih v gostišcu ob jezeru z zdravilno vodo
123,00€
    Kupi kupon
Super cena
 
 

Bagoly Guesthouse, Gyömrő
Gyömrő leži jugovzhodno od Budimpešte, manj kot 15 km od letališča Franza Liszta. Gostišče Bagoly (Bagoly Fogadó) stoji v centru mesta, na obali znanega termalnega jezera Gyömrő (Gyömrő Tófürdő). Hotel je lociran v prijetnem, tihem okolju in je idealen za počitek ter osvežitev duha in telesa, jezero, mesto in okolica pa ponujajo številne možnosti rekreacije. Bližnja prestolnica pa ponuja tudi pester nabor možnosti za oglede in zabavo za vsakogar.
Prijazno osebje gostišča Bagoly bo poskrbelo, da se boste ves čas oddiha odlično počutili. V udobnih dvoposteljnih sobah (z zakonsko posteljo ali dvema enojnima posteljama) boste našli televizor, hladilnik in brezžični dostop do interneta, nekatere sobe imajo tudi panoramski razgled na jezero. V restavraciji z mednarodnimi in lokalnimi specialitetami boste uživali v bogatih in pestrih obrokih, ki jih lahko zaužijete tudi na svežem zraku, na terasi restavracije.
Wellness je opremljen s 15m bazenom z zabavnimi elementi, jacuzzijem, finsko in infrardečo savno, telovadnico, na voljo pa so tudi masažni tretmaji.
Možno je tudi kuhanje v kotlu ali uporaba žara brez doplačila.
Ko stopite iz objekta, se boste znašli direktno na obali jezera, ki ponuja pestre programe v vseh letnih časih.

Jezero Gyömrő
(Gyömrő Tófürdő)
Termalno jezero leži v prekrasnem okolju, sredi 100 hektarjev velikega parka z gozdom, kjer boste našli izjemno floro in favno. Vodo leta so prvič preiskali leta 1869 in odkrili, da vsebuje radij, magnezij, amonij in soliter, elementi in spojine, ki niso le zdravi, temveč blagodejno vplivajo na arteriosklerozo in pomagajo lajšati revmatske težave. Zaradi prijetne klime je okolje primerno tudi za ljudi s pljučnimi boleznimi.
Z leti je jezero doživelo številne renovacije in izboljšave, tako da je danes zelo priljubljena plaža. Poleti se kopalci hladijo v vodi in se sončijo na obali ali pa pred močnim soncem pobegnejo v senco listavcev. Voda ni primerna le za plavanje, temveč tudi za vodne športe, kot so wakeboarding, kajak in pedalino. Okoli jezera je 11 gostinskih objektov, toalete in tuši, sredi jezera pa je tudi v karibskem slogu opremljen koktajl bar.

Seznam programov, ki jih ponuja Gyömrő, pa se ne konča pri termalnem jezeru in neposredni okolici, saj so v okolici gostišča Bagoly na voljo konjušnice, kjer lahko jahate, plavalni in kopalni bazeni, jacuzziji, suhe in parne savne, vse to pa vam zagotavlja možnosti tako rekreacije in sprostitve, formo pa lahko vzdržujete v sodobni telovadnici. Regija je primerna za kolesarske in pohodniške izlete, v jezeru Tőzeges pa lahko tudi lovite ribe v romantičnem okolju.
Razen Budimpešte se v okolici Gyömrőja splača obiskati še:
- Pécel (grad Ráday)
- Gödöllő (kraljeva palača Gödöllő)
- Mogyoród (Aquaréna Aquapark, Hungaroring)
- Monor (vas vinskih kleti Monor - teh je okoli 960),
- Cegléd (termalno kopališče, spa in vodni park),
- Felsőlajos (Magán ZOO),
- Kakucs (Kakucs Ring),
- Szigetszentmiklós (Oasis Wellness Park),
- Ráckeve (termalno kopališče in vodni park AquaLand)
- in jezero Rukkel (vodni park Rukkel).

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 51,00 €. Razliko 204,00 € do polne cene (255,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
Vrsar, Hrvaška

3-dnevni najem mobilne hiške v kampu Porto Sole

Popoln oddih na čudoviti obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Poreč, Hrvaška

Pomladni oddih s polpenzionom v vrhunskem Crystal Sunny Hotelu v Poreču

Odkrijte Poreč in lepote zahodne obale Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Makarska, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus in pijačo v hotelu Alem 2* v Makarski!

Hotel je obdan z zelenim borovjem, v bližini hotela je čudovita plaža, na voljo je tudi pijača ob večerji in brezplačno parkirišče.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih s polpenzionom plus v depandansah Omorika 3* v Crikvenici!

Depandanse obdane z bujnim mediteranskim rastlinjem so v neposredni bližini hotela Omorika. Vključena uporaba otroške igralnice.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Crikvenica, Hrvaška

POMLAD! Oddih v Ad Turres Resortu 3* s polpenzionom plus in pijačo ob večerji!

DODATNI POPUSTI!

Moderen Resort, obdan z zelenim rastlinjem, ponuja idealno kombinacijo za vsak dopust. Aktivni lahko najdejo svoje mesto na bližnjih športnih igriščih.