Svetovanje in psihoterapija! – 50 % na individualno psihološko svetovanje (60 min), na katerem vam bodo pomagali rešiti težave s samopodobo, nezadovoljstvo s samim sabo, s strahovi in še marsičem.

Plačajte 29,90 € za zelo ciljno usmerjeno terapijo s terapevtom z 10-letno prakso, v vrednosti 60 €. 1 kupon velja za individualno terapijo (60 minut), 2 kupona veljata za 1 terapijo za partnerske odnose (90 minut).

29,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-50%
Prihranek:
30,10 €
 
 

V več kot 10 letni praksi psihoterapevt in psiholog Sandi Kofol izvaja psihološko svetovanje in psihoterapijo za posameznike in pare.   
Najpogostejša področja individualnega svetovanja in psihoterapije so samopodoba, nezadovoljstvo s samim sabo, aksioznost, strahovi, fobije, težave v spolnosti, žalovanje ob smrti, pomoč ob predolgem trajanju žalovanja, žalovanje ob razhajanju s partnerjem, osamljenost, iskanje partnerja, postavljanja zase, depresije, motnje hranjenja (anoreksija, bulimija), zmanjšanje treme ob javnem nastopanju, terapija po zlorabi...

Najpogostejša področja partnerskega svetovanja in psihoterapije so reševanje konfliktov, predelovanje zamer med partnerjema, vloga partnerja v odnosu, predstave o partnerski ljubezni, zadovoljujoča spolnost, spolne motnje (pomanjkanje spolne želje, erektilne disfunkcije, vaginizem, anorgazmija...), soočanje s prevaro, neustrezno ljubosumje, ljubezenski trikotnik ...

Terapija traja 60 minut, izvaja pa jo Sandi Kofol, transakcijski analitik, psihoterapevt in psiholog.
S terapevtom, ki ga veže zaveza molčečnosti lahko predelate in se v varnem okolju pogovorite o svojih problemih, o katerih se ne morete pogovoriti niti z vašim partnerjem ali najboljšim prijateljem.
Za določene probleme sta ena ali dve terapiji premalo, zato svetujejo nakup 5 ali 10 kuponov in dajo možnost prenosljivosti kuponov.
1 kupon velja za 1 srečanje individualne terapije, 2 kupona veljata za 1 terapijo partnerske terapije (90 minut).

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Kope, Slovenija

Smučarska vozovnica z malico za smučarski center Kope

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

Prenovljene, širše proge, 3 nove freestyle proge, 2 novi štirisedežnici in vlečnica! Kope postajajo najbolj moderno smučišče v Sloveniji! Ne spreglejte vseh opcij smučarskih vozovnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

IBX nega za razcepljene in poškodovane nohte

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije - ne spreglejte med dodatnimi možnostmi!

-50%
Oseb: 1
NOVO Domžale, Slovenija

Prestižna zlata nega obraza (90 min)

Celovita regeneracija vaše kože na obrazu s kozmetiko Afrodita!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

60-minutna antistresna terapija v masažnem salonu Balance

Povrnite telesu izgubljeno vitalnost!