Svetovanje in psihoterapija! – 50 % na individualno psihološko svetovanje (60 min), na katerem vam bodo pomagali rešiti težave s samopodobo, nezadovoljstvo s samim sabo, s strahovi in še marsičem.

Plačajte 29,90 € za zelo ciljno usmerjeno terapijo s terapevtom z 10-letno prakso, v vrednosti 60 €. 1 kupon velja za individualno terapijo (60 minut), 2 kupona veljata za 1 terapijo za partnerske odnose (90 minut).

29,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
60,00 €
-50%
Prihranek:
30,10 €
 
 

V več kot 10 letni praksi psihoterapevt in psiholog Sandi Kofol izvaja psihološko svetovanje in psihoterapijo za posameznike in pare.   
Najpogostejša področja individualnega svetovanja in psihoterapije so samopodoba, nezadovoljstvo s samim sabo, aksioznost, strahovi, fobije, težave v spolnosti, žalovanje ob smrti, pomoč ob predolgem trajanju žalovanja, žalovanje ob razhajanju s partnerjem, osamljenost, iskanje partnerja, postavljanja zase, depresije, motnje hranjenja (anoreksija, bulimija), zmanjšanje treme ob javnem nastopanju, terapija po zlorabi...

Najpogostejša področja partnerskega svetovanja in psihoterapije so reševanje konfliktov, predelovanje zamer med partnerjema, vloga partnerja v odnosu, predstave o partnerski ljubezni, zadovoljujoča spolnost, spolne motnje (pomanjkanje spolne želje, erektilne disfunkcije, vaginizem, anorgazmija...), soočanje s prevaro, neustrezno ljubosumje, ljubezenski trikotnik ...

Terapija traja 60 minut, izvaja pa jo Sandi Kofol, transakcijski analitik, psihoterapevt in psiholog.
S terapevtom, ki ga veže zaveza molčečnosti lahko predelate in se v varnem okolju pogovorite o svojih problemih, o katerih se ne morete pogovoriti niti z vašim partnerjem ali najboljšim prijateljem.
Za določene probleme sta ena ali dve terapiji premalo, zato svetujejo nakup 5 ali 10 kuponov in dajo možnost prenosljivosti kuponov.
1 kupon velja za 1 srečanje individualne terapije, 2 kupona veljata za 1 terapijo partnerske terapije (90 minut).

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Frizerski paket za moške v frizerstvu NARG

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunska SPA pedikura za ženske in moške

Na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!