Gurmanski slow food "Pen"! - 57 % na najboljši slow food s 5 hodi: 1. jelenov carpaccio + 2. goveja juha + 3. lososov file v koprovi omaki, krompir + 4. pečene račje prsi z medom, kostanjevi štruklji + makov ali čokoladni mousse v restavraciji Pen v centru Ljubljane!

Plačajte 17,90 € za edinstveno in izvrstno kulinarično doživetje, v vrednosti 42 €.

17,90€
    Kupi kupon
Vrednost:
42,00 €
-57%
Prihranek:
24,10 €
 
 

Na slow food v restavracijo s tradicijo, v Pen oz. "k Mikiju"! Kar 5 slastnih sprehodov, ki bodo prebudili vaše brbončice: najprej jelenov carpaccio, nato kanček domačnosti z govejo juho, sledi lososov file v koprovi omaki s krompirjem, ki se bo kar stopil v vaših ustih, za vrhunec pečene račje prsi z medom in kostanjevi štruklji, na koncu pa makov ali čokoladni mousse restavraciji Pen v centru Ljubljane!

Restavracija ponuja dnevno kar 36 svežih in kuhanih solat. Imajo pestro izbiro svežih morskih - seveda »divjih« - rib, razne vrste mesa, tudi divjačino, in v aprilu celo medvedje meso. V času sezone postrežejo z raznimi vrstami gob (marčevke, jurčki, karžlji, mavrahi, jesenski mavrhi, lisičke, idr.). Testenine izdelujejo sami, med gotovimi jedmi pa se najdejo tudi sezonsko popularne jedi kot so golaž, krvavice, jota in telečji paprikaš. Tudi sladice so mojstrovine hiše; med njimi cimetov parfait, makov mousse in cela paleta štrudljev ali zavitkov s sezonskimi nadevi. V času sezone tudi dišeči gozdni sadeži, gozdne jagode in borovnice.

Posebnost restavracije so tudi slikarske razstave, ki se menjavajo vsake tri tedne in tako ustvarjajo svojevrstna doživjetja ob kakovostni hrani.
V dveh prostorih restavracije je 64 sedežev. Od aprila/maja pa do konca septembra imajo še 25 sedežev na balkonu, ki je okrašen z zeliščnimi nasadi. Vsaka rastlina je označena tudi z imenom, kar omogoča mnogim gostom, da se prvič spoznajo z njeno podobo in vonjem. Vsekakor vam priporočamo rezervacije v času kosila in večerje.
Restavracija je v neposredni bližini hotelov Union, Lev, Slon in City Hotel, saj je od njih odaljena približno 10 minut hoje. Restavracija je v prvem nadstropju starejše ljubljanske vile, kjer so tudi prostori Slovenskega centra Pen in Kluba kulturnih delavcev, in sicer na Tomšičevi ulici 12. Neposredni sosedje restavracije so Narodni muzej, Narodna in Moderna galerija, Opera in ambasada ZDA, torej v mestnem središču.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-50%
Oseb: 1
Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

Super cena
Oseb: 1
Bovec, Slovenija

Nepozaben 3-urni zip line spust po 3,2 km jeklenic v Bovcu

Podajte se na drzen spust čez Bovško dolino, z izjemnim pogledom na mogočne vrhove Julijcev! Na jeklenicah, dolgih 700 m, dosežete hitrost do 60 km/h!

-50%
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Frizerski paket za moške v frizerstvu NARG

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Škofja Loka, Slovenija

Sproščujoča klasična masaža v Masažnem studiu Utopia

Ne spreglejte ostalih opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Ljubljana, Slovenija

Vrhunska SPA pedikura za ženske in moške

Na voljo nova, dodatna PE v Ljubljani!