Darovi narave za dobro počutje! - 50 % na 1x tinkturo po izbiri (50 ml): tinktura čemaža ALI tinktura koriandra! Poštnina je brezplačna!

Za vsako tegobo raste rožica!

5,20€
    Kupi kupon
Vrednost:
10,50 €
-50%
Prihranek:
5,30 €
 
 

Moč narave za boljše zdravje!

Koriandrovo tinkturo pripravljamo sami in je ročno izdelana. Sestavine so z Javorskega območja. Polnimo jo v 50 ml stekleničke.  Koriander je ena najstarejših začimb in še vedno priljubljen v vseh kuhinjah sveta. Okus je podoben peteršilju, vendar je vseeno poseben. Koriandrovo tinkturo narediimo tako, da sveže liste namočimo v alkohol. Koriandrovo tinkturo uporabljamo v različne namene, tudi kot dodatek k jedem. Priporočamo jo pri razstrupljanju telesa z živim srebrom, ki je posledica amalgamskih zalivk in sicer za sproščanje težkih kovin iz živčevja. Deluje čistilno, blaži bolečine, deluje proti revmi, proti vetrovom, blaži mišične krče in bolečine, pospešuje prebavo in zbuja tek, poživlja, ogreva, pomaga pri živčni izčrpanosti, stimulira delovanje srca, krvnega obtoka in živčnega sistema, pomaga pri gripi, je afrodiziak in antioksidantoriander.
Koriandrovo tinkturo v času čiščenja uporabljamo trikrat dnevno po pet kapljic, prvi dan. Nato odmerek z vsakim dnem povečamo za dve kapljice  dokler ne jemljemo trikrat dnevno po 21 kapljic. Kuro s Koriandrovo tinkturo ponovimo vsaj petkrat. Če Koriandrovo tinkturo jemljemo preventivno priporočamo enkrat dnevno 15 do 21 kapljic. Ob čiščenju jo jemljemo lahko s Čemaževo tinkturo.

V čemaževi tinkturi so ujete vse moči katere se nahajajo v svežih listih čemaža, ko so ti na vrhuncu svojih moči. Tinktura ima vse dobre lastnosti katere pripisujemo tudi čemažu. Je pa čemaž, poleg mnogih ostalih blagodejnih lastnosti, poznan kot najmočnejši rastlinski čistilec težkih kovin, za kar smo v bistvu pripravili to tinkturo. Priporoča se pri razstrupljanju telesa z živim srebrom, ki je posledica amalgamskih zalivk.
Tinkturo začnemo uživati postopno 3x na dan, najprej 5 kapljic, lahko tudi z nekaj vode. Nato čez 2 dni povečamo dozo na 10 kapljic. In čez 2 dni na 15 kapljic, še vedno 3x na dan.
Na učinkovitost vpliva tudi to, da jemljemo kapljice redno, približno ob istem času in seveda, da pri tem mislimo na pozitivne učinke čemaža na naše telo.
Čudovite moči čemaža v kapljicah so primerne za intenzivno zdravilno kuro.
Ljudje pa s pridom uporabljajo čemaževo tinkturo tudi pri prehladih, vnetjih grla in drugih podobnih obolenjih (antibiotski učinek). Pa tudi za dezinfekcijo in celjenje kože (po britju, razne srbečice male ranice ( pomaga pri celjenju), itd..

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-52%

Shranite svoje enkratne spomine v A4 fotoknjigo s 60 stranmi

Fotoknjiga je prenovljena, s povečanim obsegom s 50 na 60 strani!

-60%

Komplet 8 kompatibilnih nastavkov za brivnike Gillette Venus

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-82%
-58%

Električni masažni aparat proti celulitu 5 v 1

V tej ponudbi so na voljo tudi drugi izdelki - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!