Na Mali Lošinj! - 50 % na 8-dnevni oddih na Malem Lošinju: 7x nočitev v bungalovu za 4 osebe v kampu Village Poljana Mali Lošinj! Sprostite se na otoku, ki je poznan po svojih delfinih in zdraviliškem turizmu! Kuponi so unovčljivi do 15. 10. 2013!

Pri tej ponudbi lahko, s klikom na kupi Kupon, izberete kupone za 4 nočitve za 198 € ali za 7 nočitev za 299 €.

Mali Lošinj za 4 osebe
Mali Lošinj za 4 osebe
Mali Lošinj za 4 osebe
299,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
600,00 €
-50%
Prihranek:
301,00 €
 
 

Zadihajte na Malem Lošinju, ki je edinstveni otok, poznan po svojih delfinih in zdraviliškem turizmu. Leta 1892 ga je tedanje avstrijsko ministrstvo za zdravje razglasilo klimatsko zdravilišče Lošinja "zaklad otok", kjer je podnebje ugodno za zdravljenje alergijskih bolezni in bolezni dihal.

Kamp Village Poljana se nahaja na najožjem delu otoka in je, na obeh straneh, obdan s čistim kristalnim morjem ter visokimi borovci. Od mesta Mali Lošinj je oddaljen le dobre 3 km. Spada v sklop turistične verige „Baia Holiday“, ekološko voden kamp, ki sprejme 1800 gostov. Večji del leži ob prodnatem zalivu na vzhodni strani otoka, manjši del (viden s ceste) pa tudi na zahodni strani, kjer so parcele urejene na ozkem pasu med morjem in glavno cesto.
Osrednja plaža v kampu ima manjši prodnati zaliv, ostali del pa je skalnat (800 m plaž). Na tem delu so urejena betonirana mesta za sončenje ter stopnice za lažji vstop v morje. V zadnjih sezonah so uredili možnost najema družinske kopalnice, postavili otroško igrišče, umetno plezalno steno in trampolin ter uredili subvencioniran avtobusni prevoz do Malega Lošinja, ki za goste kampa stane le 1,40 € (10 HRK).
V kampu je tudi supermarket, restavracija (lokalne in mednarodne specialitete), slaščičarna in bar ter internetni kotiček. Na nekaterih predelih u kampa je omogočena brezžična WiFi povezava. Naselje ponuja različne športne aktivnosti: nogometno igrišče, odbojko na mivki, tenis, jadranje na deski, kajting ter potapljaško šolo, v poletnem času zabavne večerne programe za odrasle in otroke.
Otok ne bo pustil na cedilu še tako zahtevnega potnika, saj ponuja različne kvalitetne enodnevne izlete v okolici: Susak, IIlovik, Rab, Narodni park Plitvička jezera in še in še.
Village Poljana sodi med 10 najboljših hrvaških kampov in za svojo kakovost, že nekaj let zapored, prejema nagrado nemškega avtokluba ADAC.

Bungalov je primeren za štiri osebe. Vse imajo opremljeno kuhinjo z jedilnim kotom, spalnico z zakonsko posteljo in sobo z dvemi ločenimi ležišči, kopalnico tuš/wc , klimo, sat TV, parkiriščem ter teraso z vrtno garnituro.
Trajektno povezavo preverite tukaj: http://www.jadrolinija.hr.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 4
Fažana, Hrvaška

Čudovit oddih v modernih apartmajih naselja BiVillage 4* v Fažani

Vrednost kupona je 22,40 €. Razliko 89,60 € do polne cene (112,00 €) plačate direktno ponudniku. Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Pula, Hrvaška

Luksuzna sprostitev v Istri, v Grand Hotelu Brioni 5* v Puli

TUDI ZA PRVOMAJSKE POČITNICE!

Popolno prestižno sproščanje v Puli! Ne spreglejte vseh aranžmajev med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Portorož, Slovenija

PRVOMAJSKI ODDIH z uporabo bazenov in savno za 2 osebi v Lifeclass hotelih 4*

PRVOMAJSKI ODDIH!

Vrednost kupona je 39,00 €. Razliko 221,00 € do polne cene (260,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Medulin, Hrvaška

Prvomajski oddih s polpenzionom v Arena hotelu Holiday 3* v Medulinu

Izjemna destinacija za nepozaben dopust!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Rabac, Hrvaška

Pomladno-poletni oddih v dvoje, Rabac Sunny Hotel & Residence 3*

MEGA dopust na vzhodni obali Istre! Ne spreglejte vseh opcij bivanja med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
NOVO Laško, Slovenija

Odlično termalno razvajanje v Hotelu Zdravilišče Laško 4*

Vrednost kupona je 45,00 €. Razliko 255,00 € do polne cene (300,00 €) plačate direktno ponudniku.