Zdravilna masaža! - 56 % na kitajsko medicinsko in sprostitveno masažo Tuina (60 minut), ki bo prav prijetno doživetje, saj se boste rešili energijskih poškodb in blokad!

Plačajte 17,60 € in se prepustite sproščanju po starodavnih kitajskih metodah, v vrednosti 40 €.

17,60€
    Kupi kupon
Vrednost:
40,00 €
-56%
Prihranek:
22,40 €
 
 

Kitajci so znani po svoji tradicionalnosti. Prepustite se eni od njihovih tehnik in vaše življenje bo vsaj malce lažje.

Tui-na masaža je kitajska masaža. To je masažna tehnika, pri kateri z različnimi prijemi (gnetenje, glajenje, segrevanje, potiskanje...) vplivamo na odpiranje meridianov. Zelo je uspešna pri bolečinah v vratu, ramenih, rokah, pri poškodbah mišic, sklepov, pri poškodbah medvretenčnih ploščic, pri bolečinah v kolkih, glavobolu. Odlično vpliva na vezivna tkiva in kožo, skeletni in mišični sistem, živčni sistem ter dihalni sistem. Učinkuje ne samo površinsko, ampak tudi globinsko. Tui-no masažo si privoščimo zdravstveno ali relaksacijsko. Če želimo doseči harmonijo organov ali odpreti pretok energije, je potreben en obisk mesečno. Zdravstveno pa seveda po potrebi.

Tui-na energija zdravi, pa tudi sprošča in krepi imunski sistem. Telesu vrača prožnost in gibljivost, izbolšuje prekrvavitev, ter pripomore k dobrem počutju in notranjemu miru. Je izredno učinkovita za odpravljanje različnih vzrokov na področju telesa in duha.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

Super cena
Oseb: 1
Ljubljana, Slovenija

Polet v letalskem simulatorju pilotske kabine letala Airbus A320!

Letalski simulator natančno poustvarja elemente nadzora letala in daje občutek dejanskih letalskih razmer. V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-60%
Oseb: 1
NOVO

Vedeževanje preko elektronske pošte

Imate vprašanja, na katera želite hiter odgovor? V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije vedeževanja preko elektronske pošte - ne spreglejte vseh med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Oseb: 2
NOVO Cerklje na Gorenjskem, Slovenija

Romantični zakup VIP wellnessa (jacuzzi in savna) na Domačiji Vodnik!

Sprostitev v dvoje v prijetnem ambientu domačije Vodnik!

-58%
Oseb: 1
NOVO preko spleta, Slovenija

Spletni tečaj za voditelja čolna

Vse, kar potrebujete, da se boste lahko samostojno odpravili na morje! Pri tej ponudbi lahko izberete tudi tečaj za VHF GMDSS radijsko postajo!