All inclusive Tenerife! - 50 % na uživanje na otoku Tenerife na Kanarskih otokih za 2 osebi: 5x nočitev z all inclusive paketom (nočitev, polni penzion, več vrst pijač) v udobnem dvoposteljnem apartmaju s pogledom na morje v hotelu Vime Callao Garden 3*!

Pri tej ponudbi lahko, s klikom na kupi Kupon, izberete kupone za datume: A. od 1. 5. do 30. 6. in od 1. 9. do 30. 9. (5 noči za 329 €; 7 noči za 459 €); B. od 1. 4. do 30. 4. in od 1. 10. do 31. 10. (5 noči 335 €; 7 noči 470 €); C. od 1. 7. do 31. 8. (5 noči 375 €; 7 noči 525 €).

Tenerifi  5x nocitev za 2 osebi
Tenerifi  5x nocitev za 2 osebi
Tenerifi  5x nocitev za 2 osebi
329,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
658,00 €
-50%
Prihranek:
329,00 €
 
 

Na Tenerife! Največji Kanarski otok med vulkanom, morjem in zeleno vegetacijo.
Za vaše naslednje počitnice izberite Tenerife. Čutite kako se vaša koža dotika toplega peska, in kako se vaš um in telo sproščata ? Nasmeh. Tukaj boste kot v nebesih, na prečudovitih plažah Kanarskih otokov ... Znan po svojih rajskih plažah, tudi pozimi, vam otok Tenerife ponuja sanjsko bivanje med tropsko vegetacijo in fino peščeno plažo v hotelu Vime Callao Garden3 *.
Za najugodnejše lete preverite na povezavi http://www.skyscanner.net/flights/veni/tene/cheap-flights-from-venice-to-tenerife.html?rtn=1, z nizkocenovnimi prevozniki lahko letite že od 200€ dalje! 

Hotel ustreza nacionalni kategorizaciji Španije in se nahaja na jugovzhodnem delu otoka Tenerife, v stanovanjskem predelu Callao Salvaje, v bližini znane plaže Adeje. Razpolaga s 219 udobnimi apartmajev z okoli 55 m2 površine. Vsaka soba je opremljena s sobo/dnevno sobo, kuhinjsko nišo z vso potrebno opremo, kopalnico tuš/wc  in balkonom/teraso.
Za doplačilo: SAT TV (1 ura = 1 €),  sef, dostop do interneta (Wi-Fi) – vrednostne kartice (1 € za 15 minut, 2 € za 40 minut ali 5 € za 2 uri).
Vime Callao Garden je sestavljen iz ene restavracije imenovane Lanzarote (mednarodna, sredozemska in španska kuhinja), ki lahko sprejme do 200 ljudi. V neposredni bližini restavracije so na voljo 3 glavni bazeni + otroški.  
Hotel ponuja različne aktivnosti: tenis, squash, mini golf, odbojka na mivki, wellness, fitnes, vodene vadbe (za doplačilo) ter dnevne in večerne animacije med 11:00– 6:30 in 20:00-23:00uro.
Ostala hotelska ponudba: bar, pralnica perila, tenis igrišča, Zdravstvene storitve, rent-a-car,  TV soba, internetni kotiček, samopostrežna restavracija, zabava, igre, območje za otroške aktivnosti, najem koles in motornih koles, organizacija različnih fakultativnih izletov  paragliding, potapljanje in golf.

Otok ponuja svoje udobje, skozi vse leto. Dobrodošli na kanarskem otoku, ki je največji otok v bližini Maroka, ki nudi maroško pridih in toplino na eni strani in večni sneg Mount Teide v zimskem času, na drugi.
Turistična območja v okolici: Narodni park "Las Cañadas del Teide", Vilaflor (najvišja vas v Španiji), Cliff "Los Gigantes" , prepad Masca, Garachico, Puerto de la Cruz (most), Loro park,  Siam Park,The Laggon (uvrščena med svetovno dediščino Unesca), Santa Cruz de Tenerife, Naravni park "Montañas de Anaga" …

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
Rovinj, Hrvaška

Krasen morski oddih v mobilnih hiškah v kampu Veštar v Rovinju

ULTRA LAST MINUTE!

Poletne počitnice v prelepem Rovinju!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Sv. Filip i Jakov, Hrvaška

Čudovit dopust v apartmaju v Sv. Filipu in Jakovu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije in termini, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Poletne počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

ULTRA LAST MINUTE!

Sončno poletje na čudoviti zeleni obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Golte, Slovenija

Gorski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

TUDI ADRENALINSKI PAKETI!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 17,00 €. Razliko 68,00 € do polne cene (85,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Rogla, Slovenija

POLETJE! Počitnice v hotelu Planja 4* na Rogli kopanjem v notranjem bazenu!

Hotel Planja je odlična izbira za aktiven oddih, poslovno srečanje ali sprostitev. Hotel se nahaja v glavnem hotelskem kompleksu na Rogli.