Dvostranska mehkost! - 50 % na novi vzglavnik SOFT DUPLEX L, iz linije naravnih prekatnih vzglavnikov s polnilom proso oluščkov in eko volne + DARILO (vsestranski proso vzglavnik XS)!

Slovenski izdelek!

22,40€
    Kupi kupon
Vrednost:
44,80 €
-50%
Prihranek:
22,40 €
 
 

Glavna značilnost prosenih luščin je okrogla oblika, ki zagotavlja gosto, mehko podporo, zaradi česar vzglavniki deluje zelo razkošno. Luščine so zelo tihe in presenetljivo gladke ter v celoti podprejo težo glave in vratu, ne da bi izgubile svojo obliko. Zaradi majhne strukture luščin so vzglavniki udobni tudi z več polnila, zato so primerni za vse, ki imate radi višje vzglavnike. Vzglavnik vas bo očaral z nežnim vonjem narave.

Glavna značilnost volnenega polnila je odlična toplotna izolativnost, kar daje vzglavniku uporabnost tako pozimi kot poleti. Polnilo lahko vsebuje kar 30% vode in še vedno ne deluje vlažno. Vzglavnik tako zagotavlja prijeten spanec brez potenja, saj volna nase veže vlago in jo tudi hitro odda. Zato onemogoča razvoj plesni, mikroorganizmov in pršic. Primeren je tudi za alergike na pršice, saj volna odbija prah in pršice. Volnene kroglice kljub svoji mehkobi nudijo optimalno oporo vratu in glavi. V primerjavi z vzglavniki polnjenimi z luščinami je izjemno mehek. 

Vzglavnik ne zagotavljajo le visoko stopnjo ugodja ampak lahko lajša tegobe pri: 
- migreni (glavobolu) 
- bolečinah v vratnem delu hrbtenice, ramenih, zatilju in glavi 
- nespečnosti 
- v sklepih
- blaži revmatske težave

UPORABA: Prekatni vzglavnik Duplex je primeren za vse od 5 leta starosti, ki si želijo kvaliteten, udoben in naraven spanec.

VZDRŽEVANJE IN NEGOVANJE: Vzglavnik ima všito zadrgo, ki omogoča pranje prevleke na 60°. 
Pranje polnila ni priporočljivo. Volnene kroglice čez čas samo z rokami zrahljamo. Praktična zadrga prav tako omogoča dodajanje, odvzemanje, menjavo ali čiščenje polnila. Priporočamo, da vzglavnik  vsaj 2 krat letno prezračite, da se polnilo prevetri  in vas ponovno očara z vonjem narave.

PREVLEKA: 100% bombaž preverjen po Evropskem Oeko-Tex-Standardu 100, ki zagotavlja da tekstil-prevleka ne vsebuje škodljivih snovi  za zdravje (kemikalij, sintetičnih snovi ali drugih materialov).

BARVA: Naravna-bež
POLNILO: 100% naravno polnilo – prečiščeni ter sortirani oluščki prosa in ekološka ovčja volna.
DIMENZIJA: 40x60x10 cm (DxŠxV).

Vzglavniki Bonatura so narejeni iz tekstila, ki ima pridobljeno oznako Oeko-Tex »Zaupanje v tekstil«, ker pomeni, da je tekstil  uspešno opravil kontrolo preverjanje vsebnosti škodljivih snovi, da bi s tem kar najbolj zmanjšali tveganja za zdravje. Izdelkom z oznako »Zaupanje v tekstil« je vredno zaupati, saj ne vsebuje nobenih škodljivih ostankov kemikalij. Več o oznaki Oeko-Tex® Standard 100 si preberite tukaj.

Bonatura tudi na Instagramu!

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

-50%

CBD kapljice 5% 1+1 gratis, prehransko dopolnilo

Pri tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi!

-73%

Komplet 8 nastavkov (glave) za zobne ščetke Philips Sonicare

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Ob hkratnem nakupu 2 kuponov prejmete 4 nastavke GRATIS!

-50%

Vsestransko uporabno OptiMag magnezijevo olje (250 ml)

Izjemna pomoč v primeru luskavice, sindroma nemirnih nog, krčnih žil na nogah, krčev ter bolečin v mišicah, utrujenosti, izčrpanosti, migren, osteoporoze, nespečnosti, visokega krvnega pritiska, težav s presnovo sladkorja itd.!

-62%

Prekrasen par uhanov s kristali Swarovski®

Nakit je nealergen in primeren za vsakogar!