Lahko kupujete! Aktivne so sledeče ponudbe:

Super cena
Maribor ali Ptuj, Slovenija

Tematska rojstnodnevna zabava za do 12 otrok

Unovčljivost kar do 6.9.2025!

Svojemu otroku zagotovite rojstni dan, ki ga ne bo pozabil! Pozor - kuponi so unovčljivi kar do 31. 7. 2025!

-50%
Oseb: 2
Maribor ali Ptuj

Začetni tečaj družabnih plesov za par v plesni šoli Samba

Poskrbite, da se boste ob različnih priložnostih znali zavrteti in zabavati na plesišču!

-50%
Oseb: 1
Ptuj ali Maribor

Tečaj salsa solo za ženske

Za vse, ki imate radi latino ritme in ples!

-50%
Oseb: 1
Ptuj ali Maribor

Tečaj latino solo za ženske

Za vse, ki imate radi latino ritme in ples!

Popolna sprostitev! - 70 % na neomejeno mesečno karto (dopoldne ali popoldne) za mega pilates z utežmi in žogami (premer 22 cm)+ 10x gratis magnetna terapija na sistemu M)A)S) + 10x gratis odpravljanje energijskih blokad in stimulacija meidianov z IR svetlobo, v plesni šoli Samba!

Plačajte 16,50 € za posebno učinkovito vrsto vaj razgibavanja in sproščanja mišic, v vrednosti 55 €. Vidni rezultati že po 8 vadbah!

16,50€
    Kupi kupon
Vrednost:
55,00 €
-70%
Prihranek:
38,50 €
 
 

Mega - pilates za  vse generacije ( z utežmi in žogami 22 cm premera) kombiniran z magnetno terapijo in IR svetlobo je edinstven, svež, drugačen, izjemno antistresen in celovit program, ki trenira telo in duha. Izboljša fizično in mentalno moč preko naših prekrvavljenih celic, s pulzirajočim signalom magnetnega polja sistema M)A)S). Kar naenkrat se nam vse zdi mogoče.
Pridite in se prepričajte tudi sami! S pravilno telesno vadbo izgubimo telesno težo, izboljšamo razpoloženje, pozornost in koncentracijo ter zmanjšamo negativne posledice stresa. Magnetoterapija pa nam lajša bolečine, celi poškodbe in povečujemo gibljivost sklepov, Z IR svetlobo pa povežemo Kitajsko medicino petih elementov: zemlja, les, ogenj, kovina in voda ter vzpostavimo ravnovesje  Yina in Yanga, ženske in moške energije v telesu. Prevladovanje ene ali druge energije se nato pozna na naši aktivnosti in energičnosti.

Mega – pilates z utežmi in žogo je oblika vadbe, ki nam daje zavest o tem, kaj zmoremo s svojim telesom in nam zato vliva samozaupanje in oblikuje pozitivno samopodobo in predvsem zdrav vsak dan!
Priporočljivo za vse, ki imajo težave s hrbtenico, muski fiber po različnih telesnih aktivnostih, za vse tiste, ki želijo aktivno spremeniti maščobno tkivo v mišično in se s tem prenehajo boriti z odvečnimi kilogrami, urediti svoje prebavne motnje, skratka sprostiti svoje telo, misli in duha.
Vadba je sestavljena iz treh komplementarnih oblik skupinske vadbe tako, da bomo dosegli pozitivne učinke aerobike v prvem delu (segrevanje ob prijetni glasbi in istočasno krepitev z utežmi) in pilatesa z žogo v drugem delu, kjer bo prevladovala gibljivost, raztezanje in prav tako krepitev mišic ter magnetoterapijo pri sproščanju.

Pilates v Plesni šoli Samba:
1. Vsak delavnik razen petka ob 9.00 uri in vsak torek in četrtek ob 17.00 uri. Število vadečih je omejeno, zato prosimo, da rezervacijo termina sporočite na gsm 041 766 910 ali na elektronski naslov [email protected].
2. Vadba je primeren za vse, ne glede na starost in spol ter tudi za tiste, ki so bili do sedaj neaktivni oz. se še nikoli niso srečali s podobnimi oblikami
rekreacije.
3. Možnost je tudi organizirane individualne vadbe!
4. Več o magnetoterapiji in o vadbi si poglejte na: www.komed.si ali na linkih:http://www.youtube.com/watch?v=GwIA8GlH1WM&feature=related in http://www.youtube.com/watch?v=Hmp6ZHbWN4M&feature=youtu.be

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Oseb: 1
Gardaland,Italija

Vstopnica za nepozabni Gardaland

NOVA ATRAKCIJA WOLF LEGEND!

Uživajte v domišljijskih, pustolovskih in adrenalinskih izkušnjah za vse starosti! Ne spreglejte vseh možnosti obiska zabaviščnega parka Gardaland in akvarija Sea Life med dodatnimi možnostmi ponudbe.

-63%
Oseb: 1
Šmartno pri Slovenj Gradcu, Slovenija

Vstopnica za NOVI ADRENALINSKI PARK KOPE z malico

VKLJUČENA OKUSNA MALICA!

7 postaj na 20.000 m2! Popolna adrenalinska pustolovščina za ljudi vseh starosti in spretnostnih ravni! Ne spreglejte vseh opcij vstopnic med dodatnimi možnostmi ponudbe!

Super cena
Oseb: 1
Bled, Slovenija

Sprostitev z masažo, savno in kopanjem v Wellnessu Živa na Bledu

Wellness z rajskim razgledom na Bled!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor ali Ljubljana, Slovenija

Botox - za mladosten videz, brez gubic!

Mladosten videz kože okoli oči in na čelu!

-50%
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Žensko barvanje s striženjem las v salonu Frizerstvo Weis

Kvalitetne barve v kombinaciji z masko!

Super cena
Oseb: 1
NOVO Maribor, Slovenija

Tretma kolagenske niti za pomlajevanje v Lepotnem studiu Mi día!

V tej ponudbi lahko izberete tudi druge opcije nege obraza, preverite med dodatnimi možnostmi!