Poslovite se od gub in brazgotin! – 50 % na iglični roler Derma Repair Stamp za vidno zmanjšanje gub, brazgotin in drugih nevšečnosti na obrazu, v spletni trgovini Roler.si.

Plačajte 25 € za gladko, prožno in nepoškodovano kožo, v vrednosti 49,99 €.

25,00€
    Kupi kupon
Vrednost:
49,99 €
-50%
Prihranek:
24,99 €
 
 

Želja vsakega človeka je gladka, prožna in nepoškodovana koža na obrazu. Z redno uporabo Derma Repair-a se vam bo ta želja uresničila. Z njim boste na popolnoma naraven način pospešili nastajanje kolagena v celicah vaše kože in poskrbeli za rezultate o katerih lahko z uporabo dragih krem in podobnih lepotnih pripomočkov le sanjate.

Kaj je to Derma Repair ?
Tretmaji z mikroiglicami so se izkazali kot zelo uspešni že pri uporabi Igličnega Rolerja. Iglični Roler je valjček s katerim je težko izvajati terapije na predelih okoli oči, okoli nosu in ust.   Tako je na trg je prišel izdelek Derma Repair (Derma Stamp), ki smo ga takoj uvrstili v našo ponudbo. Odlično se dopolnjuje z Igličnim Rolerjem. Je v obliki svinčnika na katerem so razvrščene drobne mikro iglice, enako kot na Igličnem Derma Rolerju. Derma Stamp oz. Derma Repair je posebej uporaben za zmanjševanje brazgotin in glajenje gub. Z njim boste dosegli še tako nedostopne predele kože.
Uporaba:
Nežno tapkate z Derma Repair-om na predelu gub ali brazgotin. Mikro-iglice takrat nežno predrejo v zgornjo plast kože. Sam postopek je popolnoma neboleč in ne povzroča krvavitev. Po uporabi Derma Repair obvezno sperite pod vročo vodo, enkrat na teden pa ga dezinficirajte z 70% alkoholom, ki ga lahko kupite v lekarni. Derma Repair je primeren za vse vrste kože. 

Po uporabi Derma Repair-a kožo umijte s hladno vodo. Po tretmaju se priporoča nanos hranilne kreme z veliko vitamina C v primeru gub, v primeru brazgotin, pa krema za zmanjševanje brazgotin - kupite v lekarni. Koža lahko po uporabi postane nekoliko rdeča, vendar rdečica v manj kot eni uri izgine.
Derma Repair v koži odpre mikro kanale, s čimer je omogočen globinski prodor hranilne kreme in s tem njena večja učinkovitost. Mikro kanali povzročeni z uporabo Derma Reapir-a se ponovno zaprejo v roku ene ure.
Odgovor kože na mikro poškodbe pri uporabi Derma Repair-a je tvorba naravnega kolagena in elastina, ki povzročita dodatno izboljšanje same kože in njene prožnosti. Koža postane tako po izgledu kot na otip veliko mlajša in bolj zdrava. Proces povzroči glajenje gub in odpravo brazgotin.
Uporaba Derma Repair-a je zelo preprosta.

Ponudba je del kategorij:

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
Rovinj, Hrvaška

Krasen morski oddih v mobilnih hiškah v kampu Veštar v Rovinju

ULTRA LAST MINUTE!

Poletne počitnice v prelepem Rovinju!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Sv. Filip i Jakov, Hrvaška

Čudovit dopust v apartmaju v Sv. Filipu in Jakovu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije in termini, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Poletne počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

ULTRA LAST MINUTE!

Sončno poletje na čudoviti zeleni obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Golte, Slovenija

Gorski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

TUDI ADRENALINSKI PAKETI!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 17,00 €. Razliko 68,00 € do polne cene (85,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Rogla, Slovenija

POLETJE! Počitnice v hotelu Planja 4* na Rogli kopanjem v notranjem bazenu!

Hotel Planja je odlična izbira za aktiven oddih, poslovno srečanje ali sprostitev. Hotel se nahaja v glavnem hotelskem kompleksu na Rogli.