Učinkovito hujšanje! – 50 % na Life Nutrition 7-dnevno dietno prehrano za program intenzivnega hujšanja s pomočjo beljakovinske diete (12x jabolčna kaša + 12x pomarančni napitek + 12x kakavov puding) + shaker, v spletni trgovini Lifenutrition.si.

Plačajte 31,48 € za 36 dietnih, visoko beljakovinskih obrokov + shaker + darilo, v vrednosti 62,96 €. Cena posameznega obroka le 0,87 €!

31,48€
    Kupi kupon
Vrednost:
62,96 €
-50%
Prihranek:
31,48 €
 
 

Želite hitro, zdravo in učinkovito izgubiti odvečne kilograme?   Priskrbite si paket dietnih izdelkov, ki bodo učinkovito pripomogli k zmanjšanju telesne teže. Izdelki so zasnovani 100% v skladu z beljakovinsko dieto.   Paket vsebuje: - 12 obrokov Life Nutrition dietnih žitaric za zajtrk / jabolčna kaša - 12 obrokov Life Nutrition dietnih napitkov z okusom pomaranče - 12 obrokov Life Nutrition dietnih sladic / kakavov puding -  Life Nutrition Shaker + DARILO: zloženka z nasveti o beljakovinski dieti
Cena posameznega obroka le 0,87 eur!  
Proizvodi Life Nutrition so dietetična živila za posebne zdravstvene namene. Primerni so za hujšanje, uravnavanje zdrave telesne teže, ter kot posebna prehrana za športnike. Posebna formulacija živil zagotavlja kontroliran vnos posameznih hranil in vse potrebne vitamine, minerale in vlaknine, ki jih vaše telo potrebuje za zdravo in učinkovito hujšanje. Zagotavljajo nizko energijsko vrednost, visoko vsebnost beljakovin, zmanjšano vsebnost ogljikovih hidratov, nizko vsebnost sladkorjev ter visoko vsebnost prehranske vlaknine. Več o beljakovinski dieti in Life Nutrition izdelkih izveste na: http://www.lifenutrition.si

Z beljakovinsko dieto tudi do -7kg v samo 2 tednih!
Hitra in učinkovita: Številne študije so dokazale, da v času, ko jemo hrano z visokim deležem beljakovin in nizkim deležem ogljikovih hidratov, se naš organizem znajde v situaciji, ko je prisiljen, da išče in uporablja energijo iz nakopičenih maščobnih zalog (adipocitih). Prične se proces kurjenja in odvajanja maščobe iz našega telesa in posledično se naša telesna teža zmanjšuje.
Beljakovine naravno zavirajo apetit: Pri uživanju beljakovinsko bogate hrane imamo dlje časa občutek sitosti, imamo manj napadov lakote, ter na splošno manjkrat posežemo po nezdravih prigrizkih.
Pozabite na štetje kalorij: Cilj diete ni omejevanje količine zaužite hrane ali štetje kalorij. Prehranski program vam omogoča, da se pri vsakem obroku najeste do sitega, a kljub temu učinkovito izgubljate odvečne kilograme.
Zdrava: Svoje prehranske navade boste bistveno izboljšali in s tem pripomogli k boljšemu zdravju in splošnemu počutju.
Odličnega okusa: Jeste lahko raznoliko hrano. Pripravili pa smo tudi pestro izbiro že pripravljenih visoko beljakovinskih živil in nadomestkov obrokov v obliki napitkov, šejkov, juhic, žitaric za zajtrk, sladic, prehranskih tablic. Nikoli več ne boste v dvomih kaj lahko pojeste in česa ne.

Prilagojena hitremu življenskemu slogu: Za vse, ki živite hiter življenski slog in ste pri pripravi hrane omejeni s časom, so vam na voljo hitro pripravljeni beljakovinski obroki in nadomestki obrokov. 
Uravnotežena: Prehrana vsebuje vsa potrebna živila, minerale, vitamine, antioksidante in vlaknine, ki jih vaše telo potrebuje.
Narejena za vas:
Dosežite vašo želeno težo s pomočjo našega 3-stopenjskega, individualno prilagojenega shujševalnega programa. Glede na vaše želene rezultate vam izdelamo prehranski plan, ki vam bo prinesel maksimalen rezultat v najkrajšem možnem času ter vas skozi izobraževanja o zdravi prehrani postopoma prilagajal na nov prehranjevalni slog, ki bo vodilo vašega nadaljnjega življenja.

Ne spreglej ostalih super ponudb

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 5
Rovinj, Hrvaška

Krasen morski oddih v mobilnih hiškah v kampu Veštar v Rovinju

ULTRA LAST MINUTE!

Poletne počitnice v prelepem Rovinju!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 2
Stubičke Toplice, Hrvaška

Wellness paket za 2 v Stubičkih Toplicah z vključeno masažo

Obiščite čudovito hrvaško naravo tik ob slovenski meji! Ne spreglejte vseh opcij med dodatnimi možnostmi ponudbe.

Super cena
Nočitev: 3  |   Oseb: 2
Sv. Filip i Jakov, Hrvaška

Čudovit dopust v apartmaju v Sv. Filipu in Jakovu

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije in termini, preverite med dodatnimi možnostmi!

Super cena
Nočitev: 2  |   Oseb: 6
NOVO Vrsar, Hrvaška

Poletne počitnice v mobilnih hiškah kampa Valkanela v Vrsarju

ULTRA LAST MINUTE!

Sončno poletje na čudoviti zeleni obali zahodne Istre!

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
NOVO Golte, Slovenija

Gorski oddih v Wellness Hotelu Montis, Golte

TUDI ADRENALINSKI PAKETI!

V tej ponudbi so na voljo tudi druge opcije, preverite med dodatnimi možnostmi! Vrednost kupona je 17,00 €. Razliko 68,00 € do polne cene (85,00 €) plačate direktno ponudniku.

Super cena
Nočitev: 1  |   Oseb: 2
Rogla, Slovenija

POLETJE! Počitnice v hotelu Planja 4* na Rogli kopanjem v notranjem bazenu!

Hotel Planja je odlična izbira za aktiven oddih, poslovno srečanje ali sprostitev. Hotel se nahaja v glavnem hotelskem kompleksu na Rogli.